Sluurpy > Restauranter i Ørø > Den Gode Viking

Anmeldelser Den Gode Viking - Ørø

Liselotte Skovgaard
Det mest nusset og beskidte sted ville ikke spise deres mad el is her😒😒😒
John Eddie Møller
Beskidt og en rodet omgang.
Andreas Holsting
Meget landligt og venlig betjening. Dog noget nusset og desværre fik de ikke helt fat i mit ønske om flæskesteg sandwich...ok priser.
Katrine de Fries
Vi havde bestilt bord til 9 (turist dag på Orø med familien) nok 2 uger for inden. Da vi tager færgen over vil én fra selskabet se menuen og ser tilfældigvis at de har strømsvigt. Vi havde ingen besked fået om dette. Da vi senere på dagen ringer dertil for at få afklaret sagen, får vi et ret ligeglad kvindemenneske i røret som nu fortæller os at hendes kok ikke er mødt op og det er jo bare ærgerligt. Så der står vi og gode råd er da lidt dyre, for øen vælter sig da ikke med spisesteder. Men i en sådan situation bør det være muligt at give besked til de kunder der har reserveret bord, der var jo trods alt en grund til vi havde reserveret bord. Og som mindste mål ikke være ligeglad med de kunder som ringer eller møder op til deres reservation. Jeg tror ikke jeg giver dem en chance en anden gang.
Catharina Schwartz
Hvis jeg kunne give dem nul stjerner, havde jeg gjort det! Vi kom kl. 12.00 hvor de åbnede, og vi bestilte buffet. Det varme mad på buffeten var koldt, der var hinder på den kolde mad, som om den havde stået ude i meget lang tid og smøren var dårlig🤢🤮 gulvet var møg beskidt af gamle madrester, og møg fedtet, på trods for vi var der til åbningstid og at vi var de første kunder. Tjeneren, hvis man altså kan kalde hende det, havde en meget stor hængende barm, hun ikke på nogen måde prøvede at skjule, og oven i det lugtede hun meget. Jeg har aldrig været et sted, hvor jeg har været bekymret for at blive dårlig af maden pga. den dårlige hygiejne. Men dette har Den gode viking lavet om på☹️ jeg sætter aldrig nogensinde mine ben der igen.
Henrik Skovsgaard
Utrolig rodet sted, med afskallet maling. Alle brochure ligger op til flotte omgivelser og fortæller intet om at der kun er åbent i weekenderne. Ikke et sted vi kommer igen.
DistinctExploring
1. Hvis jeg kunne give 0-stjerner, så havde jeg gjort det. 2. Maden var uspiselig, deres kød var så sejt, at man kunne give det til børnene og puste det op som balloner. 3. Gulvet var på ingen måder rent, alt respekt og kærlighed fra "Den gode viking" er forsvundet. Teoretisk set, tror jeg faktisk at vikingerne spiste ved pænere steder, end derinde. 4. Uforskammede tjenere, personlae og så mangel på rengørings folk.
Maria
Rigtig dårlig oplevelse. Betjeningen var elendig og måden ligeså. Vi bestilte en vegetar tallerken, som skulle hedde sig at være af frisk lokalt grønt. Dog bestod denne ret sig af grønt fra frost stegt i så meget olie, at vi fik kvalme og ondt i maven. Børnenes pommes frites var bløde og undertilberedte. Tjeneren havde en ubehøvlet attitude og da jeg gik op for at fortælle hvor elendig maden var, sagde han "det må du gå ud og sige i køkkenet!" og gjorde intet ved vores klage. Kan ikke anbefales at spise der! Opdatering: Du læser jo ikke hvad der står! Vi gik jo netop til tjeneren og brokkede os, men i gjorde jo intet på stedet, vi fik bare et flabet svar! Så Ja vi skriver det netop herinde så alle andre kan læse hvor elendigt maden og betjeningen er, da der tilsyneladende intet bliver gjort ved den og ens penge bare er spildt. Jeg er åbenbart ikke den eneste med denne holdning, og at du kan sidde og svare igen på denne arrogante måde og smadre din forretning endnu mere er jo bare til grin. Øf du bare videre og fortsæt på denne måde, så skal du nok få lukket din forretning inden længe. Prøv engang og tage denne kritik til efterretning og gør noget ved "Din gode viking". Vorherrebevares.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review