Sluurpy > Restauranter i Ørbæk > Picasso Pizza

Anmeldelser Picasso Pizza - Ørbæk

Johnny B
Så bestiller man 3 durum ruller til 62 kr. pr. stk. Som der står i menukortet. Men det blev så 207 kr. Og man kunne ikke få penge tilbage da man gjorde dem opmærksom på fejlen. Men man kunne da få en sø forklaring, om at det kun var hvis man spiste maden på stedet og at deres nye menukort var forsinket. Den holder ikke i retten. Så det blev absolut sidste gang der blev handlet der.
Nils Håkansson
Nok det tørreste og mest smagsløse (men dog brankede) "hvidløgsbrød" smagt til dato. Den bestilte tzatziki havde de vist dertil glemt... Hæderlig pizzabund, men kød og øvrigt fyld uden smag... Ville nok foretrække at betale noget mere for mad med smag. Vi prøver naboen næste gang!
Emil Petersen
Altid god service og flink betjening 😊
Denise Næsby
Vi har lige modtaget en bestilling, og der er ting på vores mad vi bad om ikke var på, der må gerne være lidt mere opmærksomhed på hvad kunderne siger!!!
Sebastian B
Min durum var helt krøllet og lidt for probbet så dejen gik i stykker heletiden, pomfritterne var heller ikke særligt gode og vi fik den forkerte cola
Claus Bønløkke
Bestiller og betaler for en deep pan pizza, men får en almindelig. Det er ikke første gang der er fejl i leverancen.
Henrika Andersen Andersen
Vi fik bestilt 12 pizzaer til en begivenhed, mine gæster og jeg elskede de smagsfulde sprøde varme pizzaer. God kunderservice, levering indenfor kort tid.
Jeanette Wendelboe
0 stjerner herfra. Jeg har haft flere oplevelser med hår i pizzaen, manglende ingredienser og gentagende forkerte bestillinger. Det er ihverfald sidste gang jeg bestiller fra jer.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review