Sluurpy > Restauranter i Ærøskøbing > Den Gamle Koebmandsgaard

Anmeldelser Den Gamle Koebmandsgaard - Ærøskøbing

Stine Dahlfelt
Når nu man er på camping i regnvejr, så er det skønt med fantastisk morgenmad i læ. Dejlig kaffe, lækker friskbagt bolle og lun sprød crosaint. Gårdhaven er meget rolig og hyggelig. Stor anbefaling hvis du er på besøg i Ærøskøbing.
Julie Wolf Broge
Hyggeligt sted med lækre varer og super venlig betjening
Torben Hejlesen
Mens vi ventede på færgen fandt vi da lige et hjørnebord med kig ned af Brogade tror jeg - vi bestilte en frokostplatte med de lækreste, primært lokale råvarer og især deres sild er meget meget lækker - husk snapsen :) Meget hyggelig, til dels autentisk stemning på stedet - se billederne :)
Hanne Leh
Ærøs eneste latte mulighed om vinteren ;-) her er så dejligt hyggeligt , hjemmebagt kage og frokosten kan også nydes her.
Ernst Poulsen
Lækker mad. God betjening. Spændende vareudvalg.
Bjarke Ravn-Jonsen
Købte frokost brædt til 2 personer . Selvom der ikke umiddelbart var nogle af delene der skulle opvarmes eller på anden vis tilberedes, tog det lidt over en halv time fra bestilling til vi fik det. Pålæg, ost og deres kyllinge salat var ganske fint, men de 2 slags brød (lyst / mørkt) var noget kedelige - hvilket et lidt synd, når brødet nu udgøre en stor del af en frokost. Til prisen 125 (højsæson sommer 2017) var det ikke helt det værd. Men man sidder hyggeligt, midt i butikken, hvis man vælger at spise inde.
Jesper Tidemann
Hyggelig gård til en drink. Vi fik Negroni, der var toppet med tonic. Billige drinks.
Ole Quitzau
Mega hyggelig går have med gode store kolde fadøl og snacks. Min datter blev stukket af en bi, og personalet var sød og komme med en Bistik plaster. Kan varmt anbefales ;)
Burger Fisk Is Laks Oksekød Pasta Rejer Salat Torsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review