Sluurpy > Restauranter i Århus > Nori Bar

Anmeldelser Nori Bar - Århus

Sidsel
Rigtig god mad og betjening. Hyggelige lokaler, man sidder dog lidt tæt på andre.
Dan C
Virkelig hyggelig stemning og venlig betjening! Sindssygt hurtigt mad! Normalt venter vi 30-40min på andre restauranter, men den her kom cirka efter 15min (det var endda en bestilling på 86 stykker sushi!) Maden var også af ekstraordinært kvalitet, og deres laks var den bedste jeg har haft (indtil videre)!
The King
Meget tilfreds med oplevelsen, både omgivelserne og maden - Virkelig hyggeligt indenfor med et fint lydniveau, renligt og god plads til andre gæster - God kvalitet sushi til en fornuftig pris Der er ikke meget mere at sige. Jeg har været der flere gange og det kan virkelig anbefales
Thomas Jørgensen
Maden er rigtig god, og drinks var super lækre. Betjeningen var en blandet fornøjelse. Bartenderen var god, men tjeneren virkede nærmest sur. Vi blev placeret på et lille bord overfor baren, og det var lidt en banegård. Wolt og andre bude kom farende forbi, samt de øvrige kunder der skulle betale, have bord mv. Så placeringen var ikke god. Alligevel 4 stjerner på grund af maden, men oplevelsen var med pil ned.
Pia Klit
Skønt sted at spise japansk og sushi. God mad, hurtig service. Via en tablet bestiller du det du vil spise lige nu og køkkenet laver der på bestilling. Der er også rigeligt med muligheder for dem der ikke er for glad for sushi. Lidt dyrt, men prisen afhænger af tidspunktet man spiser på.
André Nadolny
Frisk sushi 🍣 lavet fra bunden af eksperter indenfor området. Jeg vil anbefale at bestille max 20 stk første gang, da de mætter utrolig meget.
Isabella Münster Bak Vengsgaard
Super fin mad og den bliver lavet hurtigt. Lampen (hvor vi sad og bordene omkring os) henover bordet er desværre meget lav, så man kan ikke rigtig se hinanden. Men ellers godt koncept med en tablet til bestilling!
Mathias Abildgaard Ohlsen
Yderst behagelig atmosfære, og svært tilfreds med serviceniveauet på beværtningen. Hurtig og effektiv service fra de ansatte; der alle med et smil og service-genet forrest ydede perfekt og utrolig hurtig kundeservice. Samspillet mellem den kulinariske oplevelse af måltidet med gode råvarer, i sin helhed, og nogle skønne cocktails, bidrog til et af de bedste sushi-måltider jeg har nydt inden for de sidste par år.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review