Sluurpy > Restauranter i Århus > Indisk

Anmeldelser Indisk - Århus

Leyla Latif
Bestilt butter chicken. Fik noget helt andet som 100% ikke var kylling. Bad specifikt om at maden skulle være uden chili og det var den 100% ikke. Damen talt ellers dansk, så jeg forstår simpelthen ikke hvordan det kan gå så galt. Spild af 80 kr. Jeg har spist butter chiken hele mit liv og har sågar været gift med en inder! Jeg ved godt hvordan kylling smager! Restaurantens svar viser tydeligt serviceniveauet - eller mangel på det! Når man bestiller tale away og først åbner sin mad på færgen på vej til Sjælland, så er det lidt svært at komme tilbage. Du kan som minimum beklage jeres fejl. Jeg har andre ting at tage mig af, end af lave falske anmeldelser på nettet! Hvis jeg var dig, vil jeg tage en snak med min medarbejdere istedet for at komme efter mine kunder!
Daniel Sloth
Jeg fik butterchicken. Det var godt og ikke for stærkt. Prisen var 80 kr for en stor portion
Milla Østergaard
Det gives kun 1 stjerne pga. søde ungmedarbejder, der blev ved med at have et smil på læben. Det hele var meget fint til at starte med. Vi bestiller vores mad af en meget smilende og ung medarbejder, der tager imod vores bestilling. Vi finder et sted af sidde og venter på maden. Vores mad bliver så klar med grundet al larm på Street Food høre vi ikke, at der bliver kaldt på os. Vi når lige at vende os om i det en engelsk talende kvinder, taler nedenladende til os, og siger “kan I ikke høre vi kalder” med en meget aggressiv tone. Ja undskyld at vi ikke er de eneste der er tilstede, og som du nok ved er lydniveauet meget høj på Street Food. Ikke for at snakke om maden, der var så stærkt at de små ikke kunne spise det. Når vi spørger om der er andet, vi kan bestille der ikke er stærkt, så de små også kan få noget, bliver der rullet med øjnene. Elendig service! Hverken mad eller service kan anbefales!!!
Uruba Ali
Min datter havde lyst til indisk mad og vi var i Aarhus, derfor tog vi forbi street food. Det skulle vi aldrig have gjort! Vi fik vores mad og skulle videre med toget. 1 Spild af penge! Virkelig lille portion, slet ikke pengene værd. 2 vi havde bestilt butter chicken, men det var slet ikke kylling det vi fik og for slet ikke at snakke om hvor stærk maden var! Hun talte engelsk, jeg spurgte klart og tydeligt om det var stærkt, det svarede hun nej til. Hun havde virkelig attitude, det er ikke sådan man yder god service! Det er et stort NO GO herfra👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Johanne Nielsen
Lækker beef curry!
Simon Kristensen
Kedeligt og dyrt
Anand Banthia
(Oversat af Google) Intet som indisk mad undtagen navnene. Pls prøv noget andet.. (Original tekst) Nothing like Indian food except the names. Pls try something else..
Xokepi Wild
(Oversat af Google) Meget skuffet. Det gjorde mig lidt trist at spise retten, fordi den slet ikke smagte som butter chicken, og den var meget dyr for den ret, vi modtog. (Original tekst) Very disappointed. It made me a little sad eating the dish because it did not taste like butter chicken at all and it was very pricey for the dish we received.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review