#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Food Club Aarhus

Food Club Aarhus - Århus - Fotoalbum

Som børnefamilie med tre børn under fem år er det her virkeligt et skønt sted at komme. Betjeningen er altid venlig, maden er lækker (selvom menuen godt kunne skifte lidt oftere) og priserne er absolut rimelige. Vi har været her 8-10 gange i løbet af de sidste par år - og det er altid den samme gode
God buffet med god mad. Et godt sted at tage hen når man er en større flok der skal afsted. Lokalerne er specielle, en historisk bygning som minder om en kirke eller en fornem bank. Drikkevarer og mad ad libitum. Godt udvalg af både kød og vegetarisk. Spareribs var rigtigt gode. Brød mindede om de g
Vi fik leveret mad til en fest med 35 personer. Meget lækre salater og kødretter - og rigeligt af det. Stor fleksibilitet og hjælpsomhed ifm. afhentning og tilbagelevering af service og transportkasser. Vi og gæsterne var glade :-)
Fremragende buffet (all inclusive). Udsøgte salater i topklasse, rimmet laks, som smelter på tungen, asiatisk gris, rosa cuvettesteg med fyldig rødvinssauce. I could go on. Ligger i det gamle Hotel Carmel. Meget, meget positiv overraskelse.
Dejligt spisested. Maden er helt i top, og betjeningen er perfekt: hjælpsom, kompetent og venlig. Konceptet er alle tiders.
Skøn buffet der bugner af lækkert grønt. Fedt koncept med fri mad og drikke i tidsrum.
Fint nok sted, okay koncept især til team hygge, tror dog det fungerer bedst fredag og lørdag. Maden var medium, det var gode ting og dårlige ting i mellem.
Utrolig lækker buffet!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures