Sluurpy > Restauranter i Århus > Vesterbro Pizzeria

Anmeldelser Vesterbro Pizzeria - Århus

Daniel Nielsen
De laver nogen seriøst gode pizzaer kan kun anbefale det
tobias christensen
De lavede fejl på min ordre og ville ikke rette fejlen. Dårlig service
Sebastian Bay
Bestilte maden igennem just Eat, jeg modtog en brændt lasagne, en meget blød snak boks og en helt almindelig halv kold pizza. Så selvom de reklamer med Italiensk pizza er det bare en helt almindelig pizza. Maden ankom også 20 min. senere end jeg blev lovet. Så alt i alt var det en meget dårlig oplevelse!
Søren Bruntse
Uden sammenligning den mest pinlige oplevelse, jeg nogensinde har haft ift bestilling. Fik garanteret levering indenfor 45 min - 1 time, og da buddet så ankom 2(!!) timer senere, var han selv skide sur (af en eller anden grund) og ville ikke høre tale om at det var for dårlig service med den længst overskredne ventetid. Han ville sågar ikke engang give den mindste rabat. Himmelråbende elendig kundeservice - I kommer ikke til at overleve som pizzaria, hvis I fortsætter med at PISSE på jeres kunder på den måde. Jeg anbefaler alle at holde sig LANGT væk fra Vesterbro Pizza.
Signe Nørgaard Petersen
Hvis man ingen stjerner kunne give stedet, så var det, som de fik. Først og fremmest skulle vi have haft pizzaerne kl. 19, hvilket vi ikke gjorde. Så lovede de, at de ville være der 19.50, men kom først 20.15. Derudover var INGEN af pizzaerne som vi bestilte dem og vi ringede for at klage. Deres undskyldning var, at de havde travlt, hvorefter de lovede at sende to nye pizzaer til en time efter, som aldrig dukket op. Da vi ringede for at klage, var de meget ubehøvlet og sagde at de vil returnere 20 kr. til os, for de fejl på pizzaerne og at vi skulle snakke med deres chef, selvom han ikke lige var der den dag. Til sidst men ikke mindst, så har de trukket penge tre gange for bestillingen. Det bliver første og sidste gang, at vi nogensinde bestiller derfra. Elendig service og et elendigt sted!
Jacob Schultz
Vi bestilte 7 pizzaer på just eat. For det første kom de over en halv time for sent. Dernæst kom de kun med 6 pizzaer og en af dem var lavet forkert. De lovede så at komme med to nye i løbet af 3-5 minutter. Men der gik 3 timer før de stod nede foran døren og ikke kunne komme ind. Mere elendig kundeservice skal man lede længe efter.
Isabella Kirkeskov Thomsen
Jeg bestilte en halv grillkylling med pommesfritter. De kom først med det to timer efter jeg havde bestilt det, og både kyllingen og pommesfritterne, var så overstegte, at jeg slet ikke kunne spise det. Da jeg ringede og sagde, at jeg gerne ville have en ny, så nægtede de. Fik heldigvis min penge refunderet fra just-eat efter de havde set billederne. Men jeg bestiller aldrig derfra igen, og jeg vil ikke anbefale nogen at gøre det.
Clara Nielsen
Nok den bedste pizza jeg har fået, fantastisk brød!
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review