#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Indian Curry House

Indian Curry House - Århus - Fotoalbum

Hyggeligt sted, maden smagte fint. Der gik dog lang tid før vi kunne bestille, og ventetiden på maden var lang. Bedre kundeservice ville gøre meget.
Jeg kan ikke anbefale dette spisested, hvis I ønsker at prøve det indiske køkken. Vi fik deres ret med lam, som ikke smagte af meget og vi måtte selv tilføje salt til retten. Deres ris var kedelige i smagen. Lidt udkogte og uden krydderi.
For gammel raita og smagløst samt ikke færdigstegt naanbrød. Virkelig kedelig oplevelse, desværre…
Munter og venlig gæstfrihed. God smag og fremragende service. Vi har spist på Indian Curry House - Aarhus i de sidste 6 år og nyder deres venlige gæstfrihed og gode mad. 😊
Jeg har altid haft gode erfaringer med Indian Curry House. Maden er god og jeg har aldrig følt at deres service var mangelfuld.
God og rigelig mad, til en rimelig pris. Maden smagte godt, eneste minus er at dugene trænger til at blive udskiftet/hilse på en vaskemaskine. Får en eltesmiley, så der er ikke noget at komme efter. Kender ikke eller er ikke i familie med ejer.
Det er virkelig det dårligste mad jeg nogen sinde har smagt. Det er alt for dyrt og man får ikke hvad man betaler for. Vi havde bestilt 3 butterchiken og det blev serveret med dårlig service og smag. Ikke et sted jeg vil besøge igen 🤮
De løb tør for chapatti og gav os noget helt andet istedet. Da jeg ringede var ham jeg talte med meget kort fra hovedet og vi kunne ikke få pengene tilbage.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures