Sluurpy > Restauranter i Århus > Soya 2

Anmeldelser Soya 2 - Århus

jesper nygaard
Hold jer væk fra det sted.Fup og svindel. Dårlig sushi, snyder med priserne, vil ikke tage gavekort, de selv siger de er del af. Jeg tog med min familie på på besøg på restaurant soya Vestergade Århus. Havde gave fra smartbox med, før besøget forsøgte UT at kontakte soya, for at få bekræftet, de ville tage imod mine gavekort fra smartbox, efter mange forsøg, lykkes der mig efter 1 time, at få bekræftet gavekortene kunne benyttes. Da jeg ankom til restauranten, fik jeg igen bekræftet at mine gavekort kunne bruges til 4 gange running sushi. Sushien var dårlig kvalitet. Da jeg skulle betale kunne gavekortene lige pludselig ikke bruges alligevel ! ! ! . Jeg blev opkrævet 1000 kr for mad jeg havde betalt en gang på gavekortene. Hold jer væk fup og svindel !!!!!
Christian Fiil Nielsen
Vi var inde at spise med vores tre børn, og vi var godt tilfredse med udvalget både på menukortet og båndet. Sushien er ikke advanceret, men vi var glade for udvalget af salater og desserter.
Sven Philipsen
Take away sushi, smagte klæ og surt. Fisken var uden smag. Samlet set en rigtig dårlig oplevelse jeg ikke vil gentage.
Malte Holler
De svindler med hvad man får. Personalet kan ikke forstå dansk og er til ingen nytte. Made smager af ingen ting
Kristian Jensen
Maden er som sådan fin. Generelt fungerer konceptet omkring running sushi som det skal. Det trækker dog markant ned at der er meget lidt plads mellem bordene og der ikke rigtig er plads til at have benene under bordet da stedet af uforståelige årsager har valgt at alle borde skal have installeret et varmelegeme under bordet.
Musine
Det var super lækkert. Hyggelig omgivelser og god atmosfære. Servicen var rigtig fin og vi blev godt budt velkommen. Det var rigtigt sjovt da vi fik kokken til at grine fordi vi blev så glade da der kom dessert. Anbefaler klart at man kommer forbi og for lidt lækkert mad
Emilie Svejborg
Vi fik running sushi. I nogle af stykkerne var risen ikke gennemkogt. Der var ikke stor smagsvariation i stykkerne - de smagte alle af det samme. Jeg synes det var ærgerligt. Vi havde spurgt om der var plads til en kørestol og det mente de der var. Det var godt nok småt med plads, og super ærgerligt at man ikke kunne få benene ind under bordet, så kørestolen skille stå med siden til. Heldigt det var en manuel kørestol, for der havde ikke været plads til andet.
Lennart Jensen
Har spist her et par gange før, og må sige, at denne gang var sidste. De har ikke styr på bestillinger og eller på deres running sushi bånd. Vores drikkevare kom først efter 15 min. Sushi båndet var tomt, læs tomt. Eller dvs. Der var rigeligt med kager, Wasabi og deres kiks. Men ingen sushi. Fremover finder jeg et andet sushi sted. Det kan ikke anbefales.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review