Sluurpy > Restauranter i Århus > Marselisborg Havnekro

Anmeldelser Marselisborg Havnekro - Århus

Andreas Andersen
Man kommer der for den panerede rødspætte, men vender tilbage for den smørstegte wienerschnitzel! Leder du efter reservation til en verdensklasse fiskerestaurant, men finder dig selv i ledsag af et selskab hvor enkelte medlemmer har et anspændt forhold til fisk (ex. børn)? Så er Navigator, der kan præstere frembringelse af både en respektabel hummerbisque samt en fyldig og velsmagende kalveschnitzel - og alt derimellem - uden tvivl den bedste kandidat til reservation! Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge Seafood eller Navigator som vært for dit selskab, så tjek mit review på Seafoods review-sektion, hvor jeg beskriver forskellene på de to restauranter. Men uanset hvilken du vælger, kan jeg næsten garantere en uforglemmelig oplevelse, da begge restauranter igen og igen har leveret til OL-guld, alle de gange, jeg har været derinde at spise.
Alis larsen
Hyggeligt sted var der til rund fødselsdag .
Otto B
Nyt navn - Århus Havnekro. Lokalerne er de samme som Navigator havde. Indretning er ændret og virker mere hyggelig. Vi fik helstegt rødspætte, og den ret kan virkelig anbefales. Betjeningen var, ligesom maden, helt i top. Afsluttede med kaffe, serveret i en "rigtig" porcelæns kaffekande. Vi kommer helt sikkert igen.
Joan Bach Nielsen
Utrolig skuffende og dårlig frokostoplevelse. Vi ventede 40 minutter på en cæsarsalat og et stjerneskud på en dag, hvor der kun var få mennesker i restauranten. Blev tilbudt en kop kaffe som kompensation med en uforskammet kommentar fra kokken. Efter en dårlig smagsoplevelse på maden, der var tørt og kedeligt, takkede vi nej til kaffen. Kommer helt sikkert IKKE igen :-(
Thomas Siem
Super hyggeligt sted og rigtig god betjening. Maden var god, og man fik det som man gerne ville have det. Vi havde en veganer med, og kokken lavede 3 retter kun til hende. Priserne er lidt til den ene side hvis man bare vil ud at spise en aften, men er man et selskab afsted, så er navigator et fornuftigt bud. Fem stjerner, men vil dog sige at deres bøf bearnaise godt kunne have lidt mere flair. Til gengæld var kødet rigtig lækkert og kartoflerne gode.
Hans Olesen
God og billig mad. Super opmærksomme tjenere. Har skiftet ejer og fået nyt navn som er Havnekroen.Kan anbefales.
Anonym Anonym
Pæn mad. Men man kokken hade bare sprunget over der hvor man kunne gøre det. men det ringere resultat. I forhold til den høje pris.
Ib Sorensen
Et fantastisk godt sted at spise og nyde udsigten til en velfungerende havn med masser af liv og aktivitet
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review