#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Carl's Jr

Carl's Jr - Århus - Fotoalbum

Cola'en/sodavand smager lidt for metalliske/plastik... men ellers er maden som forventet af FastFood ... det dækker et behov når man er sulten.
Betjening og mad helt ok. Men borde trængte til en gevaldig aftørring og det samme gjorde servietholderne på bordene som var fedtede.
En af de pænere Carl’s Jr. Desværre har personalet ofte svært ved at følge med, og så får man sin mad sent. Selvom man havde bestilt i god tid på appen.
På besøg hos carl's jr. Super pris *** Søde medarbejdere *** Burger ** Concept **** Fritter **** Drikkevarer **** Hyggelig atmosfære og ok service kan godt anbefales. #mitby #Aarhus #burger #iloveburger #fastfood #danmarkbedstespisested #midtby
En af de bedre Carls Jr.'s - man kan både sidde inde i restauranten, ude i centrets foyer eller i deres hyggelige udendørs spisemiljø, hvis solen er fremme. Nå ja, og så laver de gode burgers, shakes og snacks 👏🏼🍔🥤😉
Jeg siger ikke, at den rigtige burger skal ligne den på skiltet, meeeeen... Det er sgu en ommer, når man betaler tæt på de 100 for sådan en menu.
Ganske fin mad kom, hurtigt og restauranten var ren.
Altid super service og lækre burgere Sodavands refill er også et smukt tiltag - man føler sig virkelig velkommen👍
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures