Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Cope

Anmeldelser Cafe Cope - Århus

Johanne Kilde Østergaard
Utrolig ubehøvlet betjening. Vi bestiller en Sweetdeal til Madkonsulatet, som er købt og betalt og ringer dagen efter for at bestille bord. Vi glæder os til en hyggelig aften. I telefonen bliver vi meddelt, at vi ikke kan bestille bord og slet ikke kan bruge vores Sweetdeal, fordi restauranten er tvunget til at holde lukket. Vedkommende, vi taler med i telefonen, spørger vredt, om vi ikke følger med i nyhederne, om vi ikke hørt de opdaterede coronarestriktioner. Jeg tror, de fleste er bekendt med restriktionerne, som jo lyder (her d. 20/12), at restauranter gerne må holde åbent, men ikke må udskænke alkohol efter kl. 23.00. Det har vi naturligvis sat os ind i, før vi bestiller bord. Vi får besked om i telefonen, at der åbenbart gælder andre regler for Madkonsulatet (hvilket ikke fremgår nogen steder), vi har tjekket åbningstider på nettet, som lyder 12-22 alle ugens dage, og på deres facebookprofil (stedet har ingen website) fremgår der ingen informationer. Vi får besked fra restauranten om, at vi selv må tage kontakt til Sweetdeal og høre, om vi kan få pengene retur. Der lyder ingen beklagelser eller informationer om, hvorvidt dealen kan bruges på et senere tidspunkt eller lignende. Vi bliver generelt mødt med en vred, ja direkte ubehøvlet tone, vi oplever nærmest at blive skældt ud i telefonen. Vi er totalt skræmt væk og har da helt mistet lysten til at nærme os Madkonsulatet en anden gang.
Mohammad Aziz
Hyggelig oplevelse med venner godt mad til prisen og servicen er okay kan godt anbefale Super pris ***** medarbejdere ***** Mad ***** Concept ***** Drikkevarer **** #mitby #Copenhagen #burger #iloveburger #fastfood #danmarkbedstespisested #midtby #kylling #pita #burgerlover #iloveburger #ilovepita #visetaarhus #smørrebrød #is #pita #kaffe #chokolade #brunch #is #pizza #bagel #sneaker
Amalie Jakobsen
Utrolig hyggelig aften hos Madkonsulatet. Dejlig, smagfuld treretters til en formidabel pris med gode muligheder for at kombinere egen favorit mellem hhv. tre forretter og fire hovedretter. Tjenerne var nærværende, autentiske og søde, menuen blev præsenteret af tjenerne selv, og de kom ved hvert måltid og spurgte, om alt var, som det var ønsket af os! Dejlige omgivelser, god akustik i rummet, så man slet ikke var forstyrret af nabobordene. Restauranten var fyldt, men tjenerne udviste ro og nærvær, god tid og ingen hast. Tusind tak for en god og behagelig spiseoplevelse. Vi glæder os til at besøge jer igen.
Hanne Bloch
Min mand og jeg var forbi Madkonsulatet i dag, da vi overvejede at spise frokost der. Vi kiggede på menukortet, men da der er andre spisesteder på Mejlgade, ville vi også gerne tjekke deres menu, inden vi besluttede os endeligt. Da vi er gået to meter væk fra restauranten, kommer ejeren (tror vi) ud og råber ad os. Vi vender os om for at høre, hvad han vil os. Han råber så igen ad os og siger, at vi "da bare kan gå over til de andre", altså en anden restaurant. Jeg tror, at han joker med os og griner lidt af "joken". Det viser sig, at der ovehovedet ikke er tale om en joke, da han gør grin med mig, hvorefter han går tilbage i restauranten. Fuldstændig utilstedelig og uværdig opførsel. Aldrig oplevet noget lignende. Jeg har aldrig været på Madkonsulatet, og kommer det heller aldrig. Kan læse på anmeldelserne for dette sted, at det åbenbart er meget normalt, at man får denne form for behandling. Så mit råd er: Hold jer langt væk! Kunne man give nul stjerner, havde de fået det. Heldigvis fandt vi frem til "Den rustikke" og fik her sublim betjening, hygge og god mad. Her kommer vi helt bestemt igen, men det er en helt anden historie :-)
Frederik Dahl
En formidabel spiseoplevelse. Det var let at bestille bord på samme dag, selvom der om aftenen var tæt på fyldt. Tjenerne var tilstedeværende og autentiske, de præsenterede menukortet selv og fortalte uddybende ved behov. De var søde, imødekommende og henvendte sig ved hvert måltid for at høre, om vi var tilfredse med maden - meget nærværende service! Maden smagte rigtig dejligt, tre retter med masser af mad til en helt utrolig god pris. Vi går mætte og tilfredse herfra og ser frem til at komme igen! Indtil da vil vi i høj grad anbefale stedet!
Johnny Bom
Jeg har aldrig lavet et opslag før, men dette sted er simpelthen det ringeste sted jeg nogensinde har været. Betjeningen var ubehøvlet, og da Jeg ikke forstod hvad han sagde (Der var ikke noget menukort) blev han virkelig sur. Maden var virkelig dårlig, og så uappetitlig ud, De burde slet ikke have modtaget en stjerne.
Line Traberg Larsen
Vi bestilte tre retter med to glas vin, men blev utroligt skuffede både over kvaliteten af maden og ventetiden på hovedretten og vinen dertil. Tjenerne var generelt fraværende, der er ikke noget menukort og vi blev serveret kylling i stedet for kalv. Vi gik simpelthen før vi havde fået desserten, og det fik vi trods alt et lille afslag i prisen for, uden at have bedt om det. Jeg spiser der ikke igen.
Selba C.
Første og sidste gang at jeg spiser på Madkonsulatet. Min steak skulle have været medium stegt, men den var rare til medium rare, den var på ingen måde rosa i midten. Jeg spurgte, om jeg kunne få den stegt i et pr. sek mere. ejeren mente at bøffen var medium rar, men han skulle nok stege den lidt mere for mig. Bøffen blev skåret i midten (hvilket var, i min mening en skam) og den blev stegt til medium well, som blev lidt for sejt for mig at tykke igennem. jeg spurgte, om der ikke var en bearnaise sovs til retten fordi, det syntes jeg at have læst på menuen uden for restauranten. Jeg fik serveret noget i et lille glas som mindet om mayonnaise. Ejeren sagde, at der var ikke tale om varm bearnaise men om Kold Bearnaise, så selvfølgelig det var min fejl, at jeg ikke lige så det. Men ejeren mente ikke, at jeg fattede det, som han sagde, så han tog det store menu skilt udenfor og tog det indenfor til hvor jeg sad og spiste for at fremme hans pointe om, at der var tale om kold ikke varm bearnaise, som jeg i øvrigt kunne få til et ekstra tillæg. Nej Tak jeg vil anbefale folk at gå et andet sted hen.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review