Sluurpy > Restauranter i Århus > Ha Long

Anmeldelser Ha Long - Århus

Fie Nielsen
Maden havde ligget alt for længe så det var uspiselig. Ris samt nudler var blevet helt tøre. Friture maden var blevet helt blød og havde ikke den crispy yder flade, som den skal have! Vi bedte om at få pengene retur, da man ikke kunne spise maden men tjenerne kunne ikke få fat på sin chef og ville ikke give dem retur. Vi spurgte om hun ikke vil yde en god service hvor hun svare: " nej hun ville ikke have skæld ud af sin chef" hvorefter vi gik. Vi kommer aldrig der igen. FØJ!
Annette Laursen
MAX dårlig mad, som IKKE VAR GENNEMVARMET fra deres take-way!. Pas på med at købe jeres mad der. Købte en box, og de indbagte rejer og forårsrullerne var total kolde. Det var tydeligt, at de ikke var gennemvarmet. Den pige det ekspederede mig, prøvede strakt at undskylde med at sætte termometret ned i maden for at vise mig, at det altså var varmt nok. Det var det så IKKE. Dvs. KOLDT MAD og ikke ORDENTLIGT OPVARMET med fare for at blive syg. Hun sagde, at hun måske nok skulle have taget det fra bunden, der helt sikkert var varmet ordentligt op. Jeg valgt at aflevere boxen incl. sodavand til hende, og blev ikke engang tilbudt at få mine penge retur. Det var kun 55 kr., men de burde have MERE KONTROL på deres madvarer. Jeg køber ALDRIG mere mad derfra hverken take-way eller buffet. PAS DERFOR PÅ, NÅR I KØBER JERES MAD HOS HOS DEM.
Jakob Korsgaard
Servitricen vi mødte var imødekommende, men maden var så dårlig, at jeg alligevel kun kan give 1 stjerne. Nogle af retterne i buffeten var decideret kolde, de friturestegte ting havde intet crunch og intet af det smagte rigtig af noget. Dårlig oplevelse.
Maja
TakeAway skal være varmt, varmt som i jeg brænder min mund ved den første bid. Rejerne fantastiske og sovs som den skal være, men de der indbagt kylling er lige lovlig indbagt... Dejlige omgivelser og venligt personale men følg nu lige med på take away...
Belma Sisic
De har noget dejligt koldt vand, ellers er stedet fuldstændig under alle standarder, klam gulv med snavs. Føøøj! Maden var elendig! Og ingen sushi, eller Desert.. Det kan ikke anbefales dette sted!
LeFanous
Et af de bedre steder at få kinesisk i byen, dog haster det lidt med servicen og sortimentet i buffet. Maden er dog rigtig god og altid perfekt tilberedt.
Daniel Bross
Tager 27 kroner for en flaske vand man kan få for 3 kr i Rema 1000. China box smager kedeligt og har intet lækkert over sig. Tag hellere China Wok House...
Michael Monrad
Rigtig god, varieret og omfattende buffet med virkelig velsmagende retter. Spændende a la carte retter. Lavt prisniveau.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review