#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Oli-bistro

Oli-bistro - Århus - Fotoalbum

Maden var god, til en god pris. Vinen i sovsen kunne være mere fordampet, muslingerne havde god smag, men pomfritterne var bedst.
Det eneste gode ved vores oplevelse på Oli-Bistro var kvaliteten af maden. Vi bliver mødt at ubehøvlet personale. Da vi bestiller forret, hovedret og dessert, fik vi at vide at den dessert jeg ønskede var udsolgt. På dette tidspunkt er tjeneren allerede ved at tage menukortene med, vi spørger så om
Hurtig servering, god fransk stemning og mad der er meget højere kvalitet end den lave pris vil antyde. Et lækkert sted til et godt måltid, der ikke skal være alt for fint, men rigtig godt og til fair pris.
Oli-Bistro Mejlgade 41, 8000 Aarhus 'Den Tovlige Franskmand' Hverken stedet, konceptet, maden eller prisen er spor 'tovlig'. Få retter at vælge imellem, - alt er bare bedste kvalitet og alt er velsmagende. Du får 3 retter for kr 99,- Dertil få vine at vælge imellem samt husets vin, øl og sodavand.
Dårlig betjening. Vi måtte vente længe og vi fik først med længe efter andre der kom efter os havde spist deres mad. Og vi kunne forstå på kokken det bare var ærgerligt..! Vi vælger et andet sted næste gang.
Fuldstændig fabelagtigt lækker mad og vin Masser af vine i glas Virkelig utroligt veltilberedt Dejligt levende cafestemning Vi har fundet et spisested til rigtig mange besøg i fremtiden 💖
God lækker bistromad med ægte fransk stemning , bla. Kanin og gode oste på kortet
Fantastisk lille Fransk bistro. Enkel menu der bliver fortalt ved bordet. Små borde med ternet duge på, åbent ind til køkkenet, fransk musik i højtalerne. Ejeren selv tog imod os, uhøjtidelig og hyggelig bestilling og servering. Perfekt til lidt fransk stemning. :)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures