Sluurpy > Restauranter i Århus > Kimo Pizzaria

Anmeldelser Kimo Pizzaria - Århus

Susan Jensen
De laver den bedste pizzaer og har den bedste service. Pizzaerne var dog mindre end vi er vant til, men jeg har aldrig smagt så god en pizza før. Dejlig sprød bund og velsmagende. Selv kanterne blev spist. Da ejerne hørte at vi skulle på stranden fik vi servietter og slikkepinde med. Vil helt klart komme igen.
Benjamin
Virker på andmeldelserne til at være et sted med mange glade og tilfredse kunder, hvilket fik mig til at give stedet en chance. Priserne ligger omkring 80 kr i gennemsnit, hvilket jeg også synes skal afspejle en vis kvalitet for et alm. Pizzaria. Bestilte deres fromage pizza med skinke, rucola, tomater og ifølge dem 5 slags ost (der var højest 2 på), hvis ikke var de godt gemt og ligegyldige for oplevelsen. Deres hawaii pizza var med kedelige skinkestrimler (og masser af dem) hvilket jeg personligt synes er et no go, hvis man prøver at satse på kvalitets pizzaer i det prisleje. En generelt lidt tør og kedelig oplevelse herfra. De virker ellers flinke over telefonen
Jonas Hylleborg
Bedst pizza sted i Frederiksbjerg området hvis jeg selv skulle sige det. Sprød bund, god topping, chili, hvidløg i rigelige mængder. Stedet er hyggeligt, men lidt for småt til at sidde og nyde pizzaen der.
Josefine Gottlieb
Virkelig tør pizza helt uden smag. Blev nødt til at smide den ud. Chili smagte ikke af chili men kun af karry. Spild af penge desværre.
Hanne Nielsen
Fantastisk service. Sød, smilende og imødekommende personale. Gode anbefalinger på lækre pizzaer, som var dejligt store og mættende.
Thomas Birksing
Lækker pizza og rigtig god chili. Mega sprød bund og dejlig smagfuld. Den eneste grund til ikke at der kom 5 stjerner på, er fordi at deres kebab, er fra fryseren og ikke på kølle. Det ka' desværre smages. Men ellers var det en rigtig god pizza og høflig service.
James Whitney
Byen bedste lille pizza biks. Super gode pizza hurtigt lavet og mangler ikke nået. Forstå godt de faste kunder der slæber stakkevis af pizza æsker ud af døren. Hyggelig butik med Italiensk specialitetter. Klart et besøg vær.
Sara Bedoya
De laver altid fantastiske pizzaer! ❤️ Og så er de virkelig hurtige selv på en lørdag aften - i hvert fald hvis man skal kan hente. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger og kan særligt anbefale vores yndlingspizza: fromage 🤤
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review