Sluurpy > Restauranter i Århus > Mcdonald's

Anmeldelser Mcdonald's - Århus

Morten Klank
Ret simpel bestilling en tirsdag formiddag hvor der stort set ingen kunder var. 1 x McFeast.tak. Burger jeg fik blev bare afleveret ud igennem vinduet i boksen, ingen servietter eller lign. Da jeg åbnede boksen for at spise burgeren manglede toppen af burgeren. Parkerede bilen og kig tilbage til vinduet for at få en hel burger. I anden forsøg fik jeg så min burger i pose med servietter som man plejer og jeg kørte. Da jeg åbnede boksen var det godt nok delvist en McFeast, men en ret kedelig en af slagsen ad flere af ingredienserne manglede. Utroligt ringe og vel næppe indenfor McDonalds' retningslinjer.
Preben Broman Pedersen
Dårlig oplevelse : flink fyr ---- men meget ringe kaffe udvalg ( kun espresso og så lille en sjat så man tror det er en fejl) - hvad med at have gået i Netto ( ligger lige ved siden af) og købt noget alm. kaffe, så kunne der da laves alm kaffe ? ------- i øvrigt møgbeskidt toilet - kunne ikke engang få tørret sine hænder !!!
Peter Bak Petersen
Der manglede 3 ting i vores ordre, men det blev da fikset, og vi fik 2 gratis sundae's som kompensation. Såe.. lidt øv da det var børnenes ting i Happy Meals der manglede, men de var glade for isen. Måske burde de lige have spurgt forældrene før isen blev sat på bordet foran ungerne, men god tanke alligevel.
Victoria Bjerregaard Rex
Maden kom enormt hurtigt, højest sandsynligt fordi den lå og var klar som den med garanti havde ligget og været klar i over de 10 minutter der skal til for maden er vaste!! Burgerbollen var helt stiv- og resten af maden var bare slatten... Og det hele var koldt, snasket.. Og.. Ja- bare en mega dårlig oplevelse
Conny Hillgaard
Stedet osede af travlhed iblandet latter fra et bord med unge mennesker. Et bord med småbørn fik en medarbejders opmærksomhed. Det var rigtig hyggelig at besøge dette sted. Ikke noget jeg plejer at sige om fastfood steder. Måske var jeg bare heldig, men jeg skal bestemt tilbage til dette sted, næste gang jeg kommer til Århus.
Bilal K.
Udover ventedetiden på 20 min. (Det kan ikke altid undgåes, der var travlt - fair nok) Så får jeg en Big tasty, som er bestilt uden bacon, med Et stykke Bacon i. Det lignede tydeligvis, at den var blevet lavet med Bacon og derefter pillet ud - jeres sjuskede medarbejdere glemte bare at fjerne det hele. Det er absolut ikke i orden. Der altid bøvl med bestillingerne hos jer på randersvej.
Thomas W Licht
Lørdag sent eftermiddag hvor der ikke var særligt travlt, burde de have tid til at lave maden færdig. Fik en sølle Bacon burger. Bollen var kold. Osten var ikke i nærheden af at være smeltet. En lille bakke pommes frites som ikke engang havde fået farve. Selv ud fra McDonald's standard var det godt nok en dårlig omgang.
Lisbeth Hansen
Det jeg bestilte ved McDrive var ikke det jeg fik udleveret. Maden var kold. Kan ikke anbefale at besøge stedet, når der er travlt. Vigtigt at tjekke maden man får udleveret inden man kører. Især hvis man har nogle allergier, der skal tages højde for.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review