Sluurpy > Restauranter i Århus > Alo Pizza

Anmeldelser Alo Pizza - Århus

Jonas Dueholm
Et par gutter og jeg ville bestille pizza, det havde han ikke dej til, så i stedet foreslå han ruller. Da vi skulle til at betale kom han pludseligt i tanke om at han ikke havde til det heller. I stedet sagde han at vi kunne få pita med kyllinge kebab. Vi fik så en kedelig kyllingesnitsel, med tørt brød.
Big Fudge
Jeg ville have givet stedet 4,5 stjerner, men siden det ikke fungerer sådan bliver det kun 4. Grunden til at Alo-pizza ikke får 5 stjerner er ikke på grund af deres pizzaer. Pizzaerne var fremragende, men jeg modtog ikke chili eller hvidløg ellers var alt perfekt. Det er så ærgerligt, at min oplevelse skal ødelægges på grund af sådan en lille detalje. Jeg anbefaler stedet til alle, der vil have en kvalitets pizza, men hvis du kun er efter tilbehør til pizzaen som f.eks. chili eller hviløg. Anbefaler jeg du finder dig et andet sted.
Michael Ha
Utrolig dårlig kunder service og magen til arrogant opførelse. Hvis du overveje at bestille fra dette sted, så anbefaler jeg at du kigger andre steder hen. Hvis jeg kunne så ville jeg give negative stjerner, jeg kommer aldrig der igen. Det skal ikke undrer mig, hvis de anonyme 5 stjerne anmeldelser er falske. Prøvede at bestille en pita kebab, som jeg spørger høfligt: "hvor lang tid tager det?" Han svarer: "chili eller hvidløg?" Eftersom jeg ikke har fået svar spørger jeg igen: "hvor lang tid tager det?" Han svarer igen: "chili eller hvidløg?" Jeg prøve at spørge en trejde gang at spørge: "hvor lang tid tager det?" Manden svarer derefter at der ikke er mere pita kebab, og peger mod udgangen. Jeg blev forbavset og gik min vej. Endte med at købe en kebab hos KOC Kebab som i det mindste har forstået betydning af simple og høflig kundeservice. Når de ikke har kundeservice i orden, så burde man også overveje hvad ellers de ikke har i orden. Manden gav indtrykket af at sted som værende utrolig uprofessionelt. Han var mere interesseret i at opretholde sit macho-ego/attitude end at drive sin forretning. Skulle ikke overraske mig hvis stedet lukker ned om nogle år.
Bjarne Czeloth
De bager fantastiske pizzaer, som man bliver mæt af. Har købt pizza dér i næsten 20 år 🙂
Patrick Henry
Ville gerne have byttet skinke ud med pepperoni. kunne ikke forstå hvorfor han ville kræve ligeså meget for det, som pizzaer med mange flere toppings. Dette spørgsmål var han så træt af, at han annullerede min ordre og råbte af min kæreste og jeg ude på gaden. På den baggrund kan jeg ikke anbefale stedet, selvom deres pizzaer skulle være ok. Would have liked to swapped ham out with pepperoni. Could not understand why he would take as much for it as pizzas with many more toppings. That question he was so annoyed over that he canceled my order and yelled at my girlfriend and I on the street. On this basis, I can not recommend the place, even though their pizzas should be ok.
August gadsboll
Han er en mega flabet og doven og ligner en der hader hans liv, dyrt og pizzaerne smager ikke godt på nogen måde
Charlie Almar
God pizza, hurtig betjening, og rart personale
Amanda Thorhauge
Virkelig god betjening og altid lækker pizza!
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review