#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > The Hummus & Pita Bar

The Hummus & Pita Bar - Århus - Fotoalbum

Super lækker mad, venlig og imødekommende betjening. Stemningen var uhøjtidelig og hyggelig
Jeg var sikker på at det må ha været en fejl sidste gang ... 85kr(10kr mere) end for en med oksekød..for en pitabrød med lam, men der var næsten ingen kød i... jeg prøvede derfor igen i dag og resultatet er det samme 😶 det er skuffende ! Så vil jeg hellere ligge mine penge ved en af naboerne.
Når den unge kvindelige medarbejder laver din salat er der nærmest ingen kød i, og det er hver gang. Så er 75kr alt for dyrt for en skål med lidt salat blade og grønsager i..
Overdrevet meget dressing og fyld så pitaen faldt fra hinanden.. pitaen var tør og det samme var deres falaffel… kedelige og bløde pommes frites, man kun kan tillade sig at servere i en svømmehalscafe ved rush hour.
Stort minus at man kalder det en restaurant og der så ikke er noget toilet! Ok pitabrød, men dårlige pommens fritter
Rigtig fin betjening, og helt udemærket mad, som blev lavet okay hurtigt. Det var ikke rigtig noget "wow 5/5" men der var heller intet galt.
Dejlig mad. Frisk lavet brød med lækker salat og kød. Falaflerne er gode. Grunden til 4 ikke 5 var at de glemte at give pommesfrittes med til børnemenuen. Opdagede det først da vi kom hjem.
Ok fyld. Brødet smager lidt vådt. Under middel men ikke forfærdeligt
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures