#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Fredes Flyvende Tallerken

Fredes Flyvende Tallerken - Århus - Fotoalbum

Lækker og meget veltilberedt mad med klassiske retter, såsom fish'n chips, Vitello Tonato, Cesars salad m.v. Mest kendt for take-away, og kunne godt gøre lidt mere for inhouse gæster.
Jeg er kommet på Fredes Flyvende Tallerken mange gange, og er aldrig gået skuffet der fra. God mad til gode priser og lækre øl på fad. Altid høflig betjening, og da jeg en enkelt gang fik en bøf der var for rød, blev jeg kompenseret ganske tilfredsstillende.
Elendig service Bestilte 2 fish and chips Fik kun en leveret. Ringede og klagede over den manglede portion umiddelbart efter Ville først få den næste portion en time efter den første
Sandwichen fra Fredes Flyvende Tallerken kan ikke anbefales. Brødet var tørt og så hårdt at alt fyldet bliver mast ud af sandwichen. Størrelsen på sandwichen er ikke 65kr værd.
Deres Ufo-burger med fries og hjemmelavede kryddermayo er super god! :) Desværre er prisen en anelse højere end godt er, havde prisen været en anelse lavere havde stjernerne været en anelse højere :)
Mega gode burgere, men noget langsommelig fredag aften. Det 10 min at komme igennem tlf, og yderligere 60 min før jeg var på vej hjem med brugerne igen.
Altid en succes, fredes går mand ikke galt i byen med. 100kr for en UFO-burger og fries er også en stærk pris, ikke mange der kan kudkonkurrere med den
Kedelig ufo burger, hvor bøffen ikke var hjemmelavet, men en kedelig fabriks hakkebøf. Pommes frites var gode
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures