Sluurpy > Restauranter i Århus > Restaurant Saichi

Restaurant Saichi - Århus - Fotoalbum

Det er den bedste sushi restaurant vi har været. Super betjening og super frisk og velsmagende sushi. Betjeningen var upåklagelig. Vi kan kun anbefale andre at få denne gode oplevelse.
Den hidtil bedste sushi jeg har haft! Virkelig god kundeservice: Jeg havde bestilt bord som var afvist, men efter et hurtigt opkald havde de fikset problemet og booket ny tid. Maden var også virkelig god. Nok den bedste laks nigiri! Vil helt klart anbefale!
Ingen byd velkommen da man kom en. Efter at have stået og gloet ud i luften, hvor 2 tjener bare gik forbi som vi var luft, kom en endelig hen. Uden at hun/han sagde et ord. Ord. Vi blev henvist til et bord, hvor selv samme tjener, desværre forsætte sin dårlige betjening. Ingen smil, ingen venlighed,
Take away - Udmærket sushi til prisen - så det var pengene værd - vi vi foreslå at det varme såsom forårsruller og gyoza var indpakket i noget som kan “ånde” såsom papir i stedet for plastboxe, da alt det varme var helt slatne - det var synd.
Jeg var der inde, og det var meget mærkeligt. Vi bestilte takeaway og ventede 15 min. Maden smagte fint, men det var meget mærkeligt der inde.
Trist oplevelse da vi havde bestilt og selv ville hente maden. Personalet afviste os selvom de godt kunne se vores bestilling, men fordi pengene ikke var gået igennem på deres computer, så sendte de os hjem uden mad og ville ikke lave mere eller lade os købe igen. De havde for travlt til os, selvom
Rimelig godt! Vi har spist rigtig mange retter. De smagt godt og kan godt og det bedste var at ventetiden var nok meget kort!! Anbefales bestemt hvis man trænger til sushi 😉
Vi har prøvet andre steder men vender altid tilbage til Saichi Sushi fordi det altid er frisk og sprødt God service selvom de unge damer har meget travlt. Bruger kun Takeaway.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures