Sluurpy > Restauranter i Århus > Olufs

Anmeldelser Olufs - Århus

Thomas Sørensen
Hold kæwer det smager godt!!! Genialt med en ornli' rigtig vaffel som kræmmerhus. Jeg er er fan. Uden tvivl den bedste isvaffel jeg nogensinde har fået. Og en af de bedste isoplevelser i det hele taget. Ventetid og prisen trækker en enkelt stjerne ned.
Mohammad Aziz
Super koncept men er skuffet over deres udvalg..
Daniel Roland
Århus bedste iscafe! Desuden en god kaffe som er til at betale sig fra. Både deres bubblewaffles med hjemmelavet is og toppings samt deres pind is hvor den ene med cappuccino/kaffe som smagte helt ekstraordinært! Betjeningen er desuden rigtig god, og der er en dejlig stemning 👍🏼
Troels Valstrøm Hollmann
Under middel oplevelse, de løb tør for lakrids is, de løb tør for vaffel dej og der var ikke travlt. Isen var god men 57kr for 2 kugler på en bouble vaffel der bliver slatten af isen var ikke nogen gourmet overraskelse. Deres pap emballage som de aflevere isen i, holder ikke tæt og drypper ned af tøjet. Jeg holder mig til en 'rigtig' vaffel is næste gang.
Henrik Bech
Fantastiske wafler og skøn is, serveret med godt humør
Sara Samarasuriya
Isen var god nok, men ikke at sammenligne med f. Eks. Dolce vita. Vaflen var lækker sprød, men smagte ikke synderligt godt. Lang ventetid, dårlig betjening og ikke særligt stort udvalg.
Line Kruse
Vi ventede i 40-45 min i en mellemlang kø. Da vi kom ind så vi, at der kun var to på arbejde - en til at lave vafler og en anden, der stod for kaffe, bestilling, betaling og at lave selve vaflen. Det tog 5-7 min pr kunde. Personalet var absolut ikke smilende. Smagen var middel, ikke prisen værd.
Sylwia Topolewska
hyggeligt sted med smilende personale og gode vafler. rigtig god idé. har aldrig set heller ikke spist noget sådan før;)
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review