Sluurpy > Restauranter i Århus > Mackies

Anmeldelser Mackies - Århus

NecDk NecDk
Man er jo skør hvis man ikke kan lide mackies. Har kommet her i mange år og maden er lækkert som det plejer. Ja ja der er finere steder her i byen men men men ikke samme hygge og stemning som mackies. Og prisen er for os med en normal indkomst.
Noah Ortvald
Virkelig dårlig oplevelse, de skiltede meget stort med et tilbud på 2 pizzaer og en flaske rødvin, men da regningen kom var prisen pludselig noget andet, fordi de havde "glemt" at ændre det på deres meget store skilt ude foran hoveddøren. Dårlig pizza!! Pizzaerne kostede det man kunne forvente af Århus, men var halvt så store som i resten af byen, og smagte ærligt talt bare rigtig dårligt. Derudover brugte de 40 minutter på at lave vores 2 dårlige, brændte og små pizzaer. De havde en rigtig god rødvin, men det var sgu også det eneste gode. :(
Eva Andersen
Jeg bestilte 3 pizzaer til hver 150 kr, hvoraf 2 af pizzaerne var reklameret til at være store. På baggrund af prisen og størrelsen, gik jeg ud fra at der var tale om familiepizza-størrelse. Jeg fik leveret 2 standard pizzaer samt 1 på størrelse med en frokosttallerken. Da jeg ringede og klagede blev jeg mødt med en ligegladhed og arrogance uden lige. Tilmed skød de skylden på Wolt, der havde leveret maden. Efter klagen til både Mackies og Wolt over deres misvisende reklame er det kun en trækken på skuldrene jeg har fået. Intet andet. Jeg eller nogle af mine kollegaer kommer tilbage til Mackies efter den oplevelse. Jeg har selv arbejdet på restaurant og jeg var blevet fyret havde jeg mødt kunderne på den måde.
Andreas Nielsen
Ved ikke hvorfor man ikke kan give nul stjerner. Dette sted er ganske enkelt elendigt. Pizzaerne var langt værre end det man kan købe i supermarkedet. Pizzaerne har ALT for meget fyld som ikke er velsmagende på nogen måde.
Joanna Andreasen
Lidt skuffende bund, som knækbrød , alt for tør, mackies special viste sig knap så special, jeg kunne ikke se hvad det var så speciel ved den … godt med fyld men til gengæld uden krydderier.. det er ikke sådan jeg husker min sidste smags oplevelse derfra.
Tobias van der Leeden
Hvis jeg skal sige det mildt kan min søster på 4 gøre det bedre i sit legetøjskøkken fra IKEA. Eller bare gå ned i Netto og købe en frysepizza. Det var i hvert fald det, det smagte af og lignede. Det er sq en ommer. Derudover formåede de at gøre en normalt fantastisk Kronenbourg Blanc til en kedelig og flad øl uden brus.
Andrea Roed Rasmussen (RIS PER)
Min mand fik madforgiftning umiddelbart efter besøget hos Mackies Pizza. Pizzaerne var intetsigende og fyldt med billigt kødpålæg. Pizzabundene var næsten tørre og knasede som kiks. Betjeningen var ok, men tjeneren flirtede åbenlyst med en mand ved bordet ved siden af os i stedet for at komme med vores mad/drikke/spørge ind til måltidet. Alt i alt en 0 stjerners oplevelse.
Johnny Pedersen
Vi var inde og få en fadøl og en pizza. Jeg bestilte med sweet chili og kylling. Man kan sige at der måske skal lidt mere bund til at det fyld :) Desværre kunne jeg ikke smage andet end sødt sødt sødt. Tror også de havde glemt at smide chili i den sauce. Jeg kunne ligeså godt have spist brun farin. Desuden tog det lidt lang tid. Jeg tror vi skal have en steak hvis jeg skal derind igen. Flink betjening.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review