Sluurpy > Restauranter i Århus > Ild.pizza A/s

Anmeldelser Ild.pizza A/s - Århus

Mads
stod og gloede på min færdige pizza i alt for lang tid, det kan ikke være rigtig, at man kan se den uden at få den. følte mig meget overset/ignoreret - samt var det flere mængder af ren mel på og under pizzaen
Camilla
Jeg synes ild pizza laver gode pizzaer med god smag til fornuftige priser. Og det smager fantastisk! Hvorfor giver jeg så kun 3 stjerner? Det er fordi når jeg har bestilt har de HVER gang været 30-40 min forsinket og en sulten kunde er ikke at spøge med. Jeg synes virkelig ikke det er sjovt. Jeg bestiller i forvejen kl 17:30 og får at vide pizzaerne først kan være klar kl 20.. så ventetiden er allerede lang. At den så bliver forlænget yderligere, det trækker hele 2 stjerner ned her. Får de styr på tiden, så blinker stjernerne forbi - for ideen er ganske god og det samme er smagen.
Bent Lindved
Efter flere gange at være tilfreds har dagens 2 pizzaer vist sig være under standarden og ret dårligt lavet. Desværre Max en stjerne
Mac ManSr
Lækker bund og kant, virkelig virkelig god. Fik lyst til at bestille en pizza uden fyld overhovedet... Fyldet var selvvalgt og dermed er alt fra nu selvforskyldt - deres auberginer var syrlige og meget saltet, hvilket ødelagde hele oplevelsen for mig. Jeg klagede på stedet og de tilbød ny pizza og sodavand, men jeg afviste. På deres hjemmeside kunne jeg efterfølgende læse, at auberginer ikke var friske og grillet på stedet, men istedet importeret: “Ingredienser: auberginer, solsikkeolie, krydderiblanding i variabel mængde, RØDVINSEDDIKE, salt, antioxidanter E300, surhedsregulerende E330” Ellers havde fået 5 stjerner.
Baby Fark McGee-zax
Jeg har bestilt fra ild pizza to gange: Første gang fik vi ved en fejl to glutenfri pizzaer, selvom vi kun havde bestilt én. Den næste gang havde de glemt nogle toppings. Pizzaerne er OK, men 2/2 bestillinger m/fejl krydret med urimelig meget ventetid (på en lille, uattraktiv parkeringsplads i et industriområde), hvor man bestemt ikke har lyst at stå 40 minutter efter, éns pizzaer skulle være klar, overbeviser mig simpelthen ikke.
Gorm Branderup
Super lækkert, god smag, og fedt at man selv kan vælge så meget selv! En skam, at det ikke er kokken, som sætter systemet med sms i gang, det gjorde at vi måtte vente lidt, da de var presset på tid. Men god og lækker oplevelse, HUSK at du skal bestille online!!
Søren Otzen Kristensen
Fine pizzaer men tidsplanen er ofte lidt for optimistisk, så vi regner efterhånden med 10- 15 min mere end den tid vi har bestilt til.
Arne Petersen
Fik ikke mad der, da jeg ikke vidste hvad ild pizza handlede om. Men kan kun sige de har den sødeste betjening, og endda henviste mig til et andet pizzaria de ikke havde noget med at gøre (de informerede mig om at de først kunne have en pizza klar til mig om 1 time, så ville finde et andet sted)
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review