Sluurpy > Restauranter i Århus > Cu Cu

Anmeldelser Cu Cu - Århus

june linaa
Det var egentlig bedre end okay. Hurtigt og venlig betjening. Ville gerne give 3.5 stjerne. Men det er ikke muligt. Retten var forårsruller med salat og nudler. En større tallerken og lidt mindre grønt salat. Talk for mad🙂
Martin Lobach
Det var så anden gang, vi spiste der. Første gang fik vi en anden ret, end vi bestilte, men pyt med det. Det var også rigtig lækkert. Anden gang ville vi egentlig afslutte vores glimrende hovedretter med dessert, men til trods for, at vi var de eneste gæster, kom der aldrig nogen tjenere ( og vi prøvede at gøre os bemærket). Sammenfattet: 1. Lækker, frisk mad. 2. Prisen er måske lige i overkanten. 3. Dårlig service. 4. Lækker lemonade. Så desværre ikke mere end 3 stjerner herfra.
Laerke Boeggild Soerensen
Fandt et lille stykke metal i maden. Personalet håndterede det egentligt rigtig flot med undskyldninger, straks besked til køkkenet og tilbud om gavekort, men jeg kommer nok ikke tilbage.
Christina Sund
B2 bolle med paneret and.. Smagte fantastisk.. Nok mere brunch agtigt ikke som aftensmad det bliver man ikke mæt af.. Pris nok lige i overkanten i form af størrelse menuen.. 😏
Annette Laursen
Spiser box idag hvor det stormer ind ved indgangen i det område, man må sidde i. Alt flyver rundt og de giver ikke lov til at må sidde inde i starten af restauranten, og det på trods af, ar der ingen gæster er. Deres indbagte rejer er helt kolde i forvejen. Håber ikke vi får dårlige maver. Lamper og servietter flyver rundt. Personalet griner blot af os gæster.
Kasper Andersen
Helt fantastisk spise. Uformel og hyggelig stemning. Der er sød, høflig og hjælpsomt personale. Og en helt uovertruffen limonade som bare skal opleves. Maden er kulinarisk og indbyder til dele mad. Super lækkert, friske urter mv. Kan klart anbefale stedet!
Sebastian Rasmussen
Ikke pengene værd. Portionerne er egentlig fine, men alt for dyre. Smagen var jeg ikke fan af. Om det skyldes, at det er et Hanoi køkken ved jeg ikke. I og med at det er en ny restaurant, ser jeg bort fra alle begynderfejlene, men tror dog stadig ikke på, at konceptet på det nuværende stadie kan holde. Er spændt på hvad der sker af ændringer, og hvis der gør, vil jeg selvfølgelig give det et forsøg mere.
Thomas Grosen Hansen
Super hyggeligt sted med fantastisk personale. I restaurantens hyggelige lokale glemmes det man sidder inde i et butikscenter Maden er udsøgt, frisk og meget velsmagende. Vi kommer helt sikkert igen.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review