Sluurpy > Restauranter i Århus > Byens Pita

Anmeldelser Byens Pita - Århus

Anonym
Man får ikke det man bestiller i sin pita, og 2 af tingene manglede. Det var åbenbart meget besværligt at skære en tomat, og finde syltede rødløg frem. De svarer heller ikke på henvendelser. Første og sidste gang vi kom der. - ikke noget vi anbefaler videre.
Jakob Sonny Jakobsen
Gode pitabrød. Der er ikke ret meget plads til at spise der inde, og det er en lidt støjende oplevelse.
Malene Andersen
Fik leveret denne salat, som bestod af iceberg salat, agurk, tomat og stenhårde falafler. Ingen af de ingredienser jeg havde bestilt var i salaten. Jeg forsøgte at kontakte dem telefonisk og efterfølgende online, men de svarede aldrig.
Poul E
Bedste Pita og salat bowl. Masser af frisk grønt, god kød fra grill og friskbagt brød.
Mikkel Kroun
Gigantisk stor pita. Rimelig fornuftigt udvalg af grønt. Pommes var okay men intet vildt. De råstegte var derimod rigtig gode. Overall: Rigtig god value-for-money. Masser af mad. Vælg de råstegte.
Bettina
De lever ikke op til corona restriktionerne. Der blev hverken brugt mundbind eller handsker. Jeg spurgte pænt om de ville tage mundbind på, men blev råbt af og fik at vide at jeg kunne skride hvis jeg havde et problem. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og de fortsat bare med at lave maden uden handsker eller mundbind. Her kommer man og vil støtte i disse tider, men det er da sidste gang jeg nogensinde køber en pita herfra. ELENDIG kundeservice og DÅRLIG hygiejne !!
Christian Ladefoged
Maden blev leveret til tiden og smagte som det skulle - vidunderligt. Dog fik vi alle Aioli til vores kartofler, selvom halvdelen af os havde bestilt chilimayo. Desuden havde vi bestilt cola og faxe kondi, men vi ende alle med at få Pepsi Max (verdens værste sodavand), hvilket slet ikke var en mulighed på bestillingssiden. Hvis jeg skal sige noget endeligt - Maden var varm som fanden (PERFEKT!)
Sebastian Rasmussen
Super lækkert og hyggeligt sted!
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review