#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Byens Pita

Byens Pita - Århus - Fotoalbum

Man får ikke det man bestiller i sin pita, og 2 af tingene manglede. Det var åbenbart meget besværligt at skære en tomat, og finde syltede rødløg frem. De svarer heller ikke på henvendelser. Første og sidste gang vi kom der. - ikke noget vi anbefaler videre.
Gode pitabrød. Der er ikke ret meget plads til at spise der inde, og det er en lidt støjende oplevelse.
Fik leveret denne salat, som bestod af iceberg salat, agurk, tomat og stenhårde falafler. Ingen af de ingredienser jeg havde bestilt var i salaten. Jeg forsøgte at kontakte dem telefonisk og efterfølgende online, men de svarede aldrig.
Bedste Pita og salat bowl. Masser af frisk grønt, god kød fra grill og friskbagt brød.
Gigantisk stor pita. Rimelig fornuftigt udvalg af grønt. Pommes var okay men intet vildt. De råstegte var derimod rigtig gode. Overall: Rigtig god value-for-money. Masser af mad. Vælg de råstegte.
De lever ikke op til corona restriktionerne. Der blev hverken brugt mundbind eller handsker. Jeg spurgte pænt om de ville tage mundbind på, men blev råbt af og fik at vide at jeg kunne skride hvis jeg havde et problem. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og de fortsat bare med at lave maden uden
Maden blev leveret til tiden og smagte som det skulle - vidunderligt. Dog fik vi alle Aioli til vores kartofler, selvom halvdelen af os havde bestilt chilimayo. Desuden havde vi bestilt cola og faxe kondi, men vi ende alle med at få Pepsi Max (verdens værste sodavand), hvilket slet ikke var en mulig
Super lækkert og hyggeligt sted!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures