Sluurpy > Restauranter i Århus > Fairbar

Anmeldelser Fairbar - Århus

Carl frederik stærmose
Rigtig hyggelig bar med en super hyggelig stemning og et fint udvalg af special øl, nogen gange er der små koncerter derinde som virkelig er hyggelige. Deres personale er meget nede på jorden og gode til at fortælle om deres forskellige øl så man får lige præcis det man leder efter. Virkelig altid en skøn oplevelse derinde. Man må endda tage sin egen mad med derind så en kæmpe anbefaling herfra
Villads Claes
Det er måske 5. gang at jeg kommer her uden at få betjening. Der er mørkt og mennesketomt. Bartenderne spiller spil med hinanden og kigger ikke op. Jeg sætter mig ved bardisken og forsøger at få kontakt. Det er akavet. En anden gang har jeg været herinde hvor jeg fik at vide at jeg skulle vente. Men så var der vagtskifte. Jeg har engang gået herind hvor der ikke engang var personale herinde.
Sidsel Engel Jensen
God stemning. Godt værdigrundlag. Plads til alle typer mennesker😊 Skønne arrangementer.
Andreas Østergaard Hammer
Udemærket udvalg af specialøl, billige snacks, masser af brætspil til fri afbenyttelse og så må man tage egen mad med ind. What's not to like!
Jesper Wichmann
God øl og super hyggeligt
Gunner MacIntyre
Afslappet stemning, gode øl og venlig betjening. Der er ingen grund til ikke at drikke din øl på fairbar.
N OL
God bar. 10 forskellige fadøl, der skiftes jævnligt. Bartenderne arbejder gratis, og pengene går til godgørende forhold.
Nahida Vasie
Venlig personale der kan hjælpe dig når du prøver at vælge en ud. Sortimentet er lille men overskueligt, og der er helt klart forskellige smag at vælge imellem.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review