#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Fairbar

Fairbar - Århus - Fotoalbum

Rigtig hyggelig bar med en super hyggelig stemning og et fint udvalg af special øl, nogen gange er der små koncerter derinde som virkelig er hyggelige. Deres personale er meget nede på jorden og gode til at fortælle om deres forskellige øl så man får lige præcis det man leder efter. Virkelig altid e
Det er måske 5. gang at jeg kommer her uden at få betjening. Der er mørkt og mennesketomt. Bartenderne spiller spil med hinanden og kigger ikke op. Jeg sætter mig ved bardisken og forsøger at få kontakt. Det er akavet. En anden gang har jeg været herinde hvor jeg fik at vide at jeg skulle vente. Men
God stemning. Godt værdigrundlag. Plads til alle typer mennesker😊 Skønne arrangementer.
Udemærket udvalg af specialøl, billige snacks, masser af brætspil til fri afbenyttelse og så må man tage egen mad med ind. What's not to like!
God øl og super hyggeligt
Afslappet stemning, gode øl og venlig betjening. Der er ingen grund til ikke at drikke din øl på fairbar.
God bar. 10 forskellige fadøl, der skiftes jævnligt. Bartenderne arbejder gratis, og pengene går til godgørende forhold.
Venlig personale der kan hjælpe dig når du prøver at vælge en ud. Sortimentet er lille men overskueligt, og der er helt klart forskellige smag at vælge imellem.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures