Sluurpy > Restauranter i Århus > The Pita Corner

Anmeldelser The Pita Corner - Århus

Caroline Sørensen
Anmeldelse juni 2019: 4 stjerner Jeg har fået derfra et par gange nu. Maden er ganske fin, og til den sunde side, mætter godt. Dog er effektiviteten, servicen og rengøringsniveauet gået et godt stykke nedad siden de åbnede deres nye sted. Den pita jeg fik i går skulle kun være med kål, agurk, oliven og jalapenos - 4 stykker agurk, fin mængde oliven og kål, og 18(!) jalapenos. Ikke meget finesse over serveringen. Skulle have med kylling men der sneg sig et stykke lam fra sidste pita med, det var bestemt ikke et hit. Juli 2021: Bestilte en ‘pita’ hvor salaten var blandet og pitaen ved siden af. Det kostede så 10 kr ekstra. Om jeg begriber hvorfor. Det burde være billigere, for det afslørede hvor pivringe brødet er. Tørt og smagsløst. Salaten er kedelig. Kikærter fra dåse og så ellers alm. skårne grøntsager. Ingen overraskelser der. Ok falafel. Smagte dog mest bare af salt. Tzatzikien er mere en dilddressing… humusen smager af den fra dåse…
Kristian Aarup
Maden er super god og til en meget fornuftig pris! Synes dog det dårlig stil at man står foran stedet klokken 20:15 og ejeren så giver besked om der lukket.. selvom der tydeligt fremgår flere steder (inklusiv her på nettet) at de først lukker 20.30..
Line Nielsen
Pitaen er okay, men virkelig noget uforskammet personale!!!! Jeg blev bedt om at skynde mig, da jeg skulle vælge salat, da de havde travlt.
Johannes Gustav Thuesen
Super lækkert. Gode smagsoplevelser. Fornuftige priser.
Daniel Rask Schorpen
Fik ekstra fyld i min pita i form af de madrester som pitamanden pillede ud mellem sine tænder inden han, uden sprit eller handsker, gik igang med min pita - helt uden at betale ekstra for det🤌🏼
Sven Philipsen
Bestilte to pitaer, en med falafel og en med okse bøf. Efter 30 minutters ventetid, blev ordren kaldt, menmed det forkerte fyld (oksestrimler). Pitaerne blev samlet med det salat vi hver især ønskede og ekspedienten afsluttede med at proppe falafel og kød i omvendt af aftalt. Der ud over blev der poppet uanet mængder af chili i den ene pita, som slet ikke var bestil. Ekspedienten var uhøflig og påstod hårdnakket, at der var afgivet forkert ordre. Det var i hvert fald ikke ham der havde lavet en fejl. Maden var, lige så dårlig som ekspidientens manér. Nyt fast pitasted søges.
Sofie Leth
Bestilte en Falafel Pita til afhentning. Den var klar da jeg ankom (uden at være blevet kold). Pakket godt ind. Jeg var overrasket over størrelsen. Den smagte godt. Jeg var meget tilfreds og vil bestemt bestille her igen.
Kristine Mosumgaard
20/6-2020. Sindsygt dårlig hygiejne!!!!! Jeg overværede at manden der tilbereder kød, falafler og pomfritter IKKE skiftede handsker efter at have placeret råt kød (kylling og okse) på panden med hænderne for derefter både at røre ved de færdige falafler der skulle ned i en pita, det færdigstegte kød, alle knivene, ovnen og fritureren. Alt sammen indenfor 30 sekunder. Jeg var så chokeret at jeg ikke sagde noget, men bare forlod biksen, hvilket jeg fortryder - jeg burde have sagt noget. Skal ALDRIG have noget derfra igen.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review