Sluurpy > Restauranter i Århus > Gorm's Aarhus

Anmeldelser Gorm's Aarhus - Århus

Martin Lundsberg
Udsøgt fornøjelse 😀 god mad, vin og betjening. Pæn og renlig restaurant. Betjening i top. Toiletter pæne og rene. En god oplevelse.
Vibeke Kromann-Andersen
Vi holdt en rigtig dejlig konfirmation på Gorm's i Jægergårdsgade med lækker mad, god betjening og hyggelige rammer. Det gør vi meget gerne igen :-)
Jørgen Knudsen
Hyggeligt sted. Vi var 2 som skulle spise på Gorms og bestilte glutenfri pizza og almindelig pizza samt drikkevarer. Da tjener kom med drikkevarer, oplyste hun at de desværre ikke havde mere glutenfri pizza dej. Det er helt ok at løbe tør for en vare, men meget underlig situation at sætte os i, ved at komme med drikkevarer først, som vi nåede at drikke af og så derefter fortælle at vi ikke kunne få det bestilte mad. Så var vi ligesom “fanget” ved bordet. Fik noget alternativ mad, men nu var det pizza vi gik efter, ikke noget andet. Så øv oplevelse.
Morten Andreasen
GORMSPIZZA ÅRHUS Virkelig træls oplevelse… GORMS, ÅRHUS! Jeg fik i GAVE et gavekort til Gormspizza, på 500,- Da vi tager ned og henter vores pizzaer kan checksummen IKKE bruges, til gavekortet - til trods for, det er Gormpizza der SELV har skrevet koden, selvfølgelig. Vedkomne der ekspedere os ringer til chefen, Tejs, som giver den kolde skulder og fejer os af vejen. Vi får af vide, at de ingenting kan gøre da de har skrevet en FORKERT kode på kortet - og sådan nogle ting sker!! Føj, dårlig service… Vi gik derfra, uden pizzaer.
Brian Hansen
Fik en salami pizza, der ærlig talt smagte som en af 'special' frysepizzaerne nede fra Bilkas køledisk. Min oven virker pt. ikke her hjemme, så på den måde det var selvfølgelig bedre end ingen frysepizza. Meen til prisen vælger jeg nok en almindelig tyrker pizza næsten gang. Det var dog en glutenfri pizza, som måske kan gøre udfaldet = nr. 2 stjerne
Morten Glastrup
Dyrt ja, men omvendt hvad er efterhånden ikke ? eller sagt med andre ord, godt jeg ikke bor " lige om hjørnet " for så var jeg ubetinget blevet en del af interiøret med et for flittigt brug af credit kortet til følge, ikke alene er der bimlende hyggeligt, men madens kvalitet og det utroligt imødekommende personale, det hele garneret med lækker taffel musik i funk/soul genren ( ikke højt ) gør, at boede jeg i nærheden ville jeg med garanti frekventere stedet så ofte, at der vil være overhængende fare for at jeg ville blive forvekslet med personalet, hvilket næppe vil lægge til hvad angår andres bedømmelse af stedet fremadrettet. Samlet set og med den kendsgerning, at vi alle er udstyret med et forskelligt syn på det meste, så gi stedet en chance, for som i tilfældet mit kan jeg kun forestille mig, at det at besøge Smilets By incl. Gorm's vil være oplevelse man næppe vil være foruden. Kanon !
Rasmus Ussing
Vi har holdt navngivningsfest her og giver de varmeste anbefalinger! Vi ønskede os en afslappet, hyggelig dag med god mad og i selskab med familien. Det fik vi. Alt omkring planlægningen og på selve dagen følte vi os velkomne og i trygge hænder. Super god mad og rigtig rart personale.
Not going To say
Super lækker pizza. Klart en af de bedst pizzaer jeg har fået i meget langt tid. Gode råvarer og betjening.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review