Sluurpy > Restauranter i Århus > Pearl India

Anmeldelser Pearl India - Århus

Benedikte klitgaard
Virkelig en skuffende oplevelse. Min ret smagte af absolut ingenting, mine ris var sjaskvåde (der løb vand fra). Naanbrødet var ikke hjemmelavet, det var toastlignene brød som var knastørt og i øvrigt var det brandt helt sort. Det var ikke værd at spise, og det såkaldte “naan” var da sundhedsskadeligt at spise - det røg lige i skraldespanden. Jeg har ellers fået god mad fra stedet for nogle år tilbage - men noget er gået grueligt galt siden! Det var det eneste ok indiske sted i Aarhus, nu er der officielt ingen gode indiske spisesteder i Aarhus. Øv!
Chrissy Brizzy
Mest klassiske indiske restaurant i byen. Det er vitterligt som at træde ind i din tantes hjem. Den der buttede tante, som er sødere ved dig end dine fætre og kusiner og self laver fråder mad. Et familiefortagende som aldrig skuffer. Deres lamme korma siger A+, butter chicken går du aldrig fejl af og deres mango lassie er som at drikke din mors kærlighed. I sandhed en perle.
Julie Brinks
Virkelig godt! Fik garlic naan, pappadam m/ noget yoghurt dip og butterchicken masala med ris. Det var store portioner og godt krydret uden at være for stærkt. Det var også meget billigt. Kommer helt klart igen.
Birgit Jensen
Den 4. Nov. Vi var 4 personer til min fødselsdag. Vi fik forskellige retter men kun 1 smagte af noget. Bestilte nanbrød -de kom dog aldrig. Da jeg flere dage efter så på regningen kunne jeg konstatere at jeg nok havde betalt for en eller andens take away ca 140 kr.foruden min egen servering. Det virkede som om der kun var 1 person til alt. Denne var dog venlig nok men....
Diana Jønsson
Vi var 5 tøser som fik den bedste service af den sødeste vertinde og virkelig lækker maaad!!! Kylling takohi (karry ret med peberfrugt og hakket mandler med ris, mild) med mangochutney og deres version af en tzatziki, mango lassi og deres øl og stor sodavand for kun 264 kr.!
Thorkild Pedersen
Spændende mad. Fin vejledning omkring stærk-heden af maden
Michelle Glob
Maden var fin og hjemmelavet. Restauranten havde god service og hyggelig atmosfære, men lidt gammel indretning.
Søren Rasmussen
God mad, sød betjening, noget ventetid.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review