Sluurpy > Restauranter i Århus > Street Coffee

Anmeldelser Street Coffee - Århus

Line B
Det er Århus bedste uhøjtidelige kaffebar, som jeg ynder at besøge. Der er også en filial i Jægergårdsgade og Brammersgade. Christoffer som er en af ejerne er altid frisk på en snak. Der er super service og flinke folk bag disken. Når det er sommer og varmt, prøv deres iskaffe. Det er en sikker vinder.
Pernille B
Venligt personale, dejlig atmosfære og rigtig god kaffe
Lars Lassen
Den gode kop kaffe får du her. Dog kun 9 siddepladser.
Pernille Svendsen
Hyggeligt lille sted med god stemning og rigtig god kaffe. Det er også værd at fremhæve deres hjemmebagte boller, der smager himmelsk. Du kan også få to go hvis der ikke er flere pladser. Spørger du pænt må du skifte plade ud fra et fint sortiment til at finde den rette stemning.
Emma Harder
Fantastisk god kaffe, hyggeligt musik, virkelig fair priser og rigtig godt personale. Der siddepladser både ude og inde og der serveres også små retter som friskbagt morgenbrød, kage, suppe, toast osv.
Jonas Chr. Keller Primdahl
Fantastisk hyggelig lille kaffebar, med et venligt personale og gode omgivelser. Det er et godt udvalg af gode kaffer, og til fornuftige priser, især relevant for studerende da der er studierabat. Kaffebaren har ikke meget plads, men kaffen kan medbringes til den nærtliggende park.
Anne Mette Rye Sørensen
En hyggelig lille gade cafe med en autensitet som er unik for Århus og som findes mange steder i de små gader heldigvis Vi fik kaffe og saft samt kærnemælk panacotta med jordbær og kammerjunker. Meget lækkert. Sød og i.ødekommrnde betjening.
Lea Søndergaard Larsen
Hyggelig lille café. Fik iskaffe, de havde ikke kokosmælk (min yndlings), men fik soyamælk i stedet og de havde også havremælk. Der var ikke mange siddepladser, men tog min kaffe med til at nyde ved åen i stedet.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review