#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > The Bagel Co

The Bagel Co - Århus - Fotoalbum

Rigtig gode bagels. Er jeg sulten når jeg kommer ind på stationen, så går jeg herhen. Oplevede denne gang en del kø, 4 på arbejde, men to stod omme bagved og snakkede, kunne godt have brugt en mere ved disken. Menuen er opdateret siden sidst jeg var her, priserne er steget, men det er der jo så mang
Købte en bagel med tomater i - føj! Jeg måtte tage dem ud, da de smagte så dårligt, at jeg næsten kastede op! De kan på ingen måde være friske! Brødet var tørt og kedeligt - hvis man skal have en bagel i Århus, vil jeg klart anbefale, at man går på Lillebror i stedet!
Gode klassiske bagels. Bestilte på Hungry en med Pastrami og en med laks. Jeg bad i kommentarfeltet om fuldkornsbrød og uden tomat som var det der blev leveret :-). Var overrasket over de lækre tykke skiver pastrami med en tilpas mængde sennep, og synes faktisk at den smagte bedre end den med laks.
Virkelig lækkert og altid venlig betjening. Kæmpe anbefaling herfra!
Betjeningen var fin, men brødet meget tørt og i det hele taget en meget trist oplevelse.
Ikke pengene værd. De bruger samme brød, som man kan købe på frost i Føtex og så er det med standard/kedeligt fyld i. Synes det er alt for dyrt, sammenlignet med hvad man kan få andre steder. Dog var servicen virkeligt hurtig og juicen god, men det gør ikke, at jeg vender tilbage.
Hyggeligt sted, men der er ikke gjort vildt meget ud af butikken.
Jeg synes, at det er en smule kritisabelt at man ikke kan blande sin egen bagel, når man skal betale overpris for den i forvejen. Udover dette, fylder I ikke engang op med fyld, så jeg står tilbage med en tør bolle rent ud sagt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures