#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Moccacity

Moccacity - Århus - Fotoalbum

Lækker cheesecake og flotte borde. Lille hyggeligt, venligt privat eget sted.
Byens lækreste KAF, ostemad og hjemmelavede hindbærsnitter, serveret med smil gennem vindue ud til solskin på mini terrassen. En helt igennem optur oplevelse, jatjak!
Enormt dårlig akustik i det lille lokale, når der er fuldt hus. Helt ok kaffe og kage, men kastede det nærmest i nakken for at komme ud igen hurtigst muligt.
Altid lækker kaffe. Økologi, rolig stemning og hjemmebag - INTET bakeoff her ( I modsætning til næsten samtlige cafeer i Århus). Fantastisk perle inde midt i byen. Rimelige priser. Hyggelige omgivelser. Fantastisk gårdhave. Hvad mere har man brug for ?
En rigtig hyggelig lille cafe, som servere en fantastisk god kop kaffe. Desværre er der ikke så meget plads og få borde, men det er samtidig også det der giver den charmen.
Altid glad for at droppe ind her efter en indholdsrig dag på Uni. Gode kager, dejlig te og dejlig atmosfære. Desværre meget lille så vi må tit gå forgæves.
Super café med gode drikkevarer og lækre kager! Hyggelig stemning. Kan anbefales til tomands snakke og veninde hygge.
En lille bevaret hemmelighed med både lækker kaffe og aroms-te. Jeg har stadig våde drømme om deres hjemmebagte hindbær-snitte :)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures