Sluurpy > Restauranter i Århus > Stromboli

Anmeldelser Stromboli - Århus

My Linh N.
Hyggelig lille restaurant med et godt udvalg af retter i buffeten. Buffeten stod på alt fra pizza, pasta, nuggets til butter chicken. Maden smagte ganske udmærket og kan derfor varmt anbefales. Servicen trækker dog utrolig meget ned. Vi havde bestilt bord flere uger før men fik et bord lige ved døren. Det trak hver gang nogen åbnede døren så vi spurgte om det var muligt at blive rykket. Tjeneren svarede at mange af bordene var booket i forvejen så vi kan kun rykke til bordet ved siden af. Ja vi har da også booket i forvejen? Desuden var der masser af andre borde hvor gæsterne ikke var ankommet endnu, så forstår ikke hvorfor de ikke var en mulighed. Der ud over kom tjenerne med en masse små kommentarer hver gang vi stod og tog mad i buffeten. Det kan godt være de prøver at skabe en god stemning med dem ved at joke og lave sjov, men nej. Spar kræfterne og brug dem på selve servicen i stedet.
Maiken Thomsen
Hår i maden, og man må ikke sige til de andre kunder at de skal bruge handsker, selv om restauranten selv kræver det... Jeg så mindst fire kunder der undlod at bruge handsker, i den korte tid jeg var der...! Hvad er meningen med at restauranten mener folk skal bruge handsker, når folk alligevel ikke bruger dem, og man ikke må huske folk pænt på det for restaurantens ejer... Det var ikke den præmis jeg valgte denne restaurant på. Få styr på jeres retningslinjer, så folk ved hvad de skal regne med..!
Isabel Louise Olsen
Stromboli er virkelig en lækker italiensk restaurant med en rigtig god buffet hvor der er stort udvalg af italientiske retter. Stemningen er altid rar og personalet er imødekommende og smilende & yder en utrolig god service. 😊😍 Om sommeren kan man nyde deres hyggelige gårdhave 😍 Et besøg du aldrig glemmer 😍👍🏻
Michael Krakus
Restaurant mest baseret på buffet og takeaway, en på a la carte. Måtte vente 15-20 minutter på min pasta med laks. Og der var ikke meget laks i. Men det smagte godt og personalet var søde.
carlos Nielsen
Jeg fik den bedste betjening længe på Stromboli Resturant 🇮🇹🙏🏼 Meget lækkert sted med en masse lækre retter til enhver smag og med et stort udvalg af gode vine og sødt personale. Der kommer jeg helt sikkert igen, og en varm anbefaling.
Rasmus Christian Pedersen
Behagelige betjening Men den buffet vi fik til frokost var bare kedelig og underlig, der var dansk, italiensk og indisk. Vi kommer nok ikke tilbage, men prisen er fornuftigt.
Bente Sørensen
Det er udmærket, der er flere forskellige ting at vælge imellem, lidt for en være smag.
Itismeto Morten
Utrolig hyggeligt, dejlig buffet, der er hvad man ønsker uden at overdrive
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review