#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > White Elephant

White Elephant - Århus - Fotoalbum

Kom med et smart Box gave kort hold da op alt det mad og sikke en oplevelse det bliver ik sidste gang vi kommer her tjenere super til at at spørge og anbefale smilene fra køkkenet og så alle de smage mums
Virkelig lækker og smagfuld mad. Vi havde gavekort og fik utroligt meget for pengene. Der var er god stemning blandt både gæster og personalet. Vi sad "oppe" med fin udsigt til gaden. Kommer gerne igen.
Formentlig det bedste sted, jeg har spist Thai. Utrolig dejlig mad og betjening i top. God tid, til at blive færdig og børn er velkomne. Klasse sted.
Rigtig god mad der bliver ved med at være ens hver gang man er der selv om der kan gå længe imellem og samtidig med en god betjening
Stedet har fået et løft med deres indretning, maden er dog den samme som altid. Lidt for plain og bringer ikke rigtig Thailand oplevelsen frem.
Meget lækker mad! Deres forret med rejer var helt enorm god at starte på. Desuden var det muligt at få fill-up på ris, men det var ikke nødvendigt og det var nemt at blive mæt. Vi havde bestilt retterne på forhånd, så maden kom hurtigt og der var god service.
Super dejlig mad, om end at den er tilpasset danske klientel og er derfor ikke så stærk som man ville opleve den i Thailand. Når det er sagt gør de det fantastisk godt og vi er aldrig gået skuffede der fra. Priser, mængder og råvare harmonerer fint, kun drikke varene er lidt dyrere.
God mad. Venlig og effektiv betjening. Rimeligt prisniveau
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures