Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Alimento

Anmeldelser Cafe Alimento - Århus

Kasper Ladefoged
Maden var som opvarmet i mikrobølgeovn og af lav kvalitet. Jeg fandt et langt sort hår i maden, som tjeneren efterfølgende anklagede mig for, ikke tilhørte dem. Dårlig oplevelse.
Dan Thorup
Det er skam et helt udemærket sted, til at få en dejlig kold fadøl. Det ligger lidt længere nede af åen, så der er lidt færre mennesker, ikke så mange der vader forbi og så er priserne også lige det lavere.
Rasmus Abild
Cafe Alimento er en fantastiske Cafe/Resturante. Jeg 5 af mine venner med der ind og spise. Og de var også vilde med det. Det er hygligt at side og spise der, og maden er rigtig god, og så koster det ikke ret meget. Jeg ved at jeg skal der ind og spiser der igen. Jeg har allerede været der og spise 3 gange i år.
Benjamin Seddighi
Mega lækre mojitos! Prisen var også mega god, vi fik 4 til samme pris som hvad du kunne få 2 for, flere andre steder i samme område. Kan anbefales!
Anders Juul
På vej forbi efter god mad andetsteds da vi så tilbud på mojitos. Venlig betjening, hyggeligt sted. Vi prøver maden næste gang :)
Bent Frandsen
En skuffende oplevelse. Bestilte oksefilet den var okay men kartoflerne var ikke færdige, salaten en kedelig smagsoplevelsen kunne ha brugt noget dressing med smag i og sovsen var for meget i forhold til retten.
Karsten Andersen
Glimrende mad som vores børn på 8 og 10 også kunne lide. Lidt slidt lokale men hyggeligt og venligt personale.
Kevin Korsbakke
Super græsk bøf til billige penge. Smager altid som man husker det, selv med flere år i mellem
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review