#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Restaurant Anker

Restaurant Anker - Århus - Fotoalbum

Rigtig lækkert sted. Fantastisk placering. En fin menu og rimelige priser.
En på alle måder dejlig oplevelse ☺️ Maden og vinen var fantastisk, og dette krydret med en skøn udsigt over vandet kan kun "udløse" en stor og varm anbefaling 🥰 Betjeningen fortjener STOR ros 🤗👏👏👏
Min vens forældre skulle holde bryllup og det endte, med at min ven og hans søster fik maveimgang i 24 timer, og deres fishen chips er 5% fisk og 95% fritustækt fedt. De er skubsølle hos dem især nær dem er den fantastiske havnær
Når jeg går på restaurant forventer jeg, at jeg får mad lavet fra bunden, men de 2 rødspætter i stjerneskudet var ikke paneret i et køkken, det var industri-panering. Beklager, men det var ikke godt nok.
Mega lækker beliggenhed, middelmådigt mad, ringe service. Ærgerligt for det har potentiale til at være noget af en Århus-perle.
Meget sød tjener og kundevenlig betjening. Lækker bøf bearnaise, sovsen var desværre ikke hjemmelavet. Resten var super
Sindssygt lækkert sted lige ud til vandet med dejlig bl.a. vegansk mad og søde tjenere 👌🏼anbefalelsesværdigt!
Perfekt beliggende lige op ad havnekajen og et menukort der kan ramme alle uanset om de er til fugl, fisk eller bøf. Betjeningen er super omend der til tider er lige få nok til betjeningen. Nok mest pga. Stedets fysiske størrelse, hvor det er svært at overskue de mange gæsteplaceringer.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures