#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Thai Plus

Thai Plus - Århus - Fotoalbum

Virkelig veltilberedt. Bestilte bredt til 6 personer. Alle glade for det de spiste. Og for en gangs skyld er 3 chilier i styrke virkelig stærkt. Vores nye foretrukne sted i området.
En stjerne for lækre rejer og en anden for lækre forårsruller. Det er sku det, hovedretterne var satme kedelige og intet sigende.
Et af de steder hvor man kommer igen. Maden kunne ikke være bedre og portionerne var i en størrelse hvor man bliver mæt. Kan helt bestem anbefales til andre.
Lækker thai-mad til rimelige priser. Mængden af mad er rigtig god ift pris og kvalitet, og du bliver mæt hver gang. Ventetiden er også helt i bund, selv på de travle aftener.
Lækker thai take away, altid klar til tiden og altid lækkert - uden problemer. Parkeringsforhold og plads i restauranten lader tilbage at ønske, men sådan er det på Trøjborg. Kan absolut anbefales til take away.
Deres thairetter er rigtig gode😊 Det var dog en noget anden oplevelse med deres Sushi. Det var meget skuffende, og fik kvalme efter max 6 stykker. Det kan slet ikke anbefales!!
Rigtig gode thairetter, der som regel er klar til afhentning i løbet af 5-10 minutter. Venlig betjening og pænt og rent sted.
Dårlig og fersk oplevelse. Samt 1/3 af bestillingen manglede. Maden var også alt for dyr i forhold til kvaliteten. Kan ikke anbefale andre at købe mad her.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures