#}
Sluurpy > Restauranter i Århus > Schweizerbageriet

Schweizerbageriet - Århus - Fotoalbum

Købte 2 croissanter i dag, begge var klæge og rå indvendig, men fine færdigbagte og sprøde udvendig - hvordan er det muligt? Vi kunne ikke spise dem, men kragerne blev glade!
Rigtig lækker bageri med lækkert brød, kager og meget mere. Altid en fornøjelse at købe deres bagværk. Deres priser er lidt høje men dette kan forventes grundet lokation men også den høje kvalitet, så hvis man leder efter en lækker kage eller noget helt andet bagværk er Schweizerbageriet helt klart
Dejlig butik og oplevelse. Er kåret som bedste bager 2021. Forstår jeg godt. Personale søde og hurtige. Smilende selvom de er trætte. Og snart lukker. Stort udvalg i brød og kager. Og andre mejeriprodukter, skulle du have glemt. Fantastisk duft i forretningen. Kommer her gerne igen. Håndværk er i hø
Laver virkeligt lækkert brød og er kæmpe fan af deres kringle og romkugler. Ligger i den dyre ende - derfor fire stjerner. Alene på kvalitet af bagværk skulle de have seksnstjerner ud af fem mulige.
Har lige spist en meget kold sandwich med meget, meget brød. Kyllingesandwichen smagte af halvråt bacon, det var udelikat på det nærmeste ulækkert. Måtte smide det meste ud. Det burde I kunne gøre bedre Schweizerbager.
Fin kage Othello til 12 personer. Kagen manglede nok lidt tid til at "sætte" sig, så en rest smagte endnu bedre dagen derpå.
Skønt der stadig findes en rigtig bager, som også kan levere godt brød.
Absolut kompetent bageri Måske ikke så spændende når det gælder traditionelt wienerbrød Storbypriser 😊
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures