Sluurpy > Restauranter i Århus > Classic Pizza Aarhus

Anmeldelser Classic Pizza Aarhus - Århus

R. Brandt
Dejligt sted med en god atmosfære. Fin og venlig betjening. Lækker pizza men desværre lidt for dyr i forhold til at det “bare” er en pizza og derfor kun 4 stjerner.
Jonas F
Det er et finsk koncept, pizza og champagne. Det var cirka den beskrivelse vi fik af den venlige betjening. Selvom det var lørdag aften var der kun to eller tre andre borde med gæster, så der var masser af tid for de to tjenere til at tale med os. Det kan man jo godt blive lidt bekymret over. Men det var lækker pizza og udmærket rødvin. Prisen synes jeg var for høj, men det er måske dikteret af placeringen? Jeg tror ikke jeg kommer her igen.
Tine C
En fis i en hornlygte Pizzaerne var ikke særligt gode. Bunden var sprød på den tørre måde i kanterne og blød i midten. Stedet er flot, og de skriver i deres menu, at de bruger gode råvarer. De råvarer, vi fik, virkede som om de var af en tarvelig kvalitet. Når man fremhæver sig selv på den måde, stedet gør i deres menukort/fortælling om stedet, skal man som kunde kunne se og mærke kvaliteten, de beskriver. Det kunne vi ikke. Når man samtidigt slår ned på andre for at spare på osten, så skal man måske selv overveje, om man bruger for lidt ost. Jeg ville gerne have haft noget friskkværnet peber på min pizza. Det var ikke muligt, for der var ingen peberkværn på stedet, heller ikke i køkkenet. Det er mærkeligt, og endnu mere mærkeligt er det, at man på bordene har almindeligt fint salt i strødåser og en peber, som godt nok ikke er pulver, men som er lige så kønsløs som den fintmalede slags. Og så blev vi anbefalet champagne til vores pizza. Jeg drikker gerne masser af champagne, det går især godt til chili con carne, men de glas vi fik, var knapt en velkomstdrink værdig. Den var til gengæld dejlig kold. Så er der prisen. 470 kroner for to pizze og to glas champagne, postevand inkluderet. Det var for dyrt, når det ikke var bedre. Øv. Stedet får alligevel to stjerner, for vores mad blev serveret forholdvist hurtigt og den helt nye serveringsmedarbejder gjorde sit allerbedste og var vældig venlig.
Anja Sørensen
En udsøgt fornøjelse at spise på denne restaurant. Skøn atmosfære, imødekommende personale med smil på læben og godt humør. Og maden!!! Jeg fik serveret intet mindre end verdens bedste pizza, virkelig lækkert!!!
Tian Nielsen
fantastisk sted. Det er det sted jeg bruger når jeg skal have forretningsaftaler i hus, til ek romantisk date og til en hyggelig kop kaffe. i starten skremte priserne mig lidt, men efter jeg smagte maden, mærket rummet og servicen der er helt i top er min konklusion at det er helt sikkert det værd
Henrik Søgaard
Fik Cowboy og Bangkok. Semisprød bund som var blød i midten af begge pizze. Bangkok var overdænget med karrysovs som gjorde oplevelsen til en mudret uinspirerende omgang kvalm stærk blød masse. Det er en ommer!
Tine Marie Østergaard
Super lækre pizzaer og nogle skønne bobler til. Skønne lokaler og søde tjenere. Jeg kommer helt sikkert igen 😊
Helle Munk
Super pizza, hyggelige lokaler og meget imødekommende betjening. Kommer gerne igen
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review