Sluurpy > Restauranter i Århus > Juice Stop

Anmeldelser Juice Stop - Århus

L
'Okay' standard sandwiches, men lidt kedelige ift. hvad man kan få i Aarhus. Hos andre sandwich og bagel steder putter de flere forskellige grøntsager i, og til samme pris. Købte en med laks og en med kylling og der var kun salat, gulerod og dressing i. Jeg endte med at putte en avocado i for at gøre måltidet mere tilfredsstillende. De er nok mere kendt for deres juice og shakes.
Rikke Gade Olesen
Jeg købte en smoothie to go og den smagte fint - men ikke noget særligt . Jeg blev betjent af en ung kvinde som var sød, mens to andre kunder fik en anden oplevelse af den anden ungarbejder. Hun virkede vildt irriteret. Derfor kun de 2 stjerner.
Helena Gretchen
Selvom man ikke kan sidde inde lige for tiden, så er betjeningen venlig, imødekommende og servicemindet. Lækker kvalitet, smag og kaffe - dejligt, at det holder ved!
henriette bach
Lækkert med øko juice, men det plejede at være mit ynglings juice sted i Århus, så blev lettere skuffet ved sidste besøg. Kundeservicen er mangelfuld og det undrer mig at der serveres juice i engangskrus når man drikker juicen på stedet. Også kunne jeg bedre lide det gamle udvalg af juicer og smoothies.
sifistaek
Meget lækker milkshake 👏 Fin juice 👍 God panini 👍 God salat 👍
Martin Linde
Lækker økologisk müsli-bolle og Green Boost juice👌
Pernille Berg
Fantastisk perle gemt i en af Aarhus' ældste gader. Deres Panini med kylling er helt forrygende, med den bedste pesto! Og deres falaffelsalat tåler ingen sammenligning. Derudover laver de, de skønneste juice, hvor min favorit er Super Cooler med mynte ♥️ Helt igennem fantastisk sted!!
Patrick Nielsen
Super gode sandwich og rigtig gode protein shakes, men for mig er hygiejne mere vigtigt end noget andet. Da jeg var forbi idag havde en af de ansatte skåret sig i fingren så det blødte pænt meget, til trods for kollegaens opfodring om at skylde fingren fortsatte den ansatte arbejdet med et lille stykke papir om som så også var blødt igennem . Spinat blade , advocado alt sammen blev lystigt taget med klør 5. I min optik er det for klamt og nok til jeg ihvertfald ikke kommer der igen .
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review