Sluurpy > Restauranter i Århus > Chido Mexican Grill

Anmeldelser Chido Mexican Grill - Århus

Mohammad Aziz
mexican oplevelse hyggelig omgivelser og super service hurtig levering og billige priser skal forbedres: flamingo service plastik bestik alligevel kan jeg anbefale til alle..
Marianne Busk Nielsen
Vi ville forkæle os selv til lidt frisklavet meksikansk aftensmad ....... Vi bestilte lidt af hvert; burrito, quesadillas, en salat og en omgang nachos. Maden ville være klar til afhentning kl 20.15, og da vi kom 10 før tid, var vores mad færdig .......... Vi måtte varme vores burrito og quesadillas i microovnen, for de var kolde. Salsa, guacamole og crem fraiche havde gjort nachos´ene bløde ..... Salaten var MEGET krydderet. Så alt i alt var det en meget stærk, kold og blød fornøjelse .........
Nila Motlagh
Værste mexicanske mad jeg nogensinde har smagt! Jeg bestilte 3 tacos, og de var fuldstændig smagløse! Der var kæmpe mangel på krydderier. Brødet var blødt og koldt og 90% af fyldet, bestod af kæmpe klatter af cremefraiche og deres elendige salsa! Jeg bad pænt om ikke at få koriander i, men fandt flere gange korianderblade i min mad! Kan i den grad ikke anbefales! Jeg kommer ihvertfald ikke igen!
Sebastian reng johannsen
Min kæreste og jeg ville se om dette lille sted kunne konkurrere med den anden mexi-joint, Vaca, som ligger lidt længere nede ad Mejlgade. Det fandt vi ud af, ikke var tilfældet. Først og fremmest virker personalet ligeglad og ikke særlig informativt. Eksempelvis spurgte min kæreste hvorvidt deres 3x taco eller burrito ville være mest mættende, og fik et svar i nærheden af: "Det kan jeg ikke rigtig sige". Maden duftede godt og så lækker ud (vi bestilte to forskellige burritos, holy guacamole og en a'la bbq), men lige så snart man bed ind, var smagen for det første kedelig og overhovedet ikke særlig spicy, hvilket er at forvente for en restaurant der brander sig som mexikansk. Værst af alt var, at risene som var at finde i burritosne var hårde som sten. Som i at de ikke var kogt. Kedelig mad, grundlæggende fejl og ligegyldig service. Det betaler sig bedre at betale de 8 kr ekstra som det koster på Vaca, lidt længere nede af Mejlgade.
Philip Fjordside
Jeg bestilte en såkaldt fitness Bowl, og selvom den smagte fint, følte jeg alligevel, den manglede lidt ekstra af nogle af de forskellige ingredienser den nu besad, som fx. Chili, flere bønner og så måske en cheddar ost med lidt smag. Jeg synes også, den var lidt dyr, i forhold til hvad jeg fik for mine penge, men smagen af mexicansk var der uden tvivl, og så var det jo også en Bowl, man kunne spise med god samvittighed.
Nikolaj Kaanbjerg Jensen
Elendig oplevelse. Bestiller kl. 17.20 to standard stykker mad online, på deres hjemmeside til levering. (fra mejlgade: det koster 39 ekstra at få bragt ud) Får bekræftelses e-mail og pengene trækkes fra min konto. Efter 2 timer er der stadig ikke leveret noget. Forsøger ihærdigt at ringe til restauranten men deres telefon virker ikke. Ved stadig ikke om min mad er på vej eller om de har glemt den, og har ingen mulighed for at finde ud af det. Forsøger at ringe til en anden restaurant i samme kæde for at få et andet telefon nr. Man kan ringe til - en flink medarbejder forsøger at skaffe et Tlf. Nr fra sin chef men dette kan åbenbart ikke lade sig gøre... Undskyld men hvordan kan det lade sig gøre at man ikke kan opspore et direkte nr. Til en kæde-restauration. Og hvordan kan de stå nede i "cheaters" en hel aften og ikke undre sig over at telefonen ikke ringer en eneste gang!? Og hvordan kan det lade sig gøre at modtage en ordre og trække penge for den uden at opdage den. Mega elendig restaurant.
Ann-Christina Knudsen
Jeg fik tre tacos og var meget skuffet. Fladbrødene var kolde og klæge, hvilket var så ubehageligt, at jeg kun spiste en bid af dem. Fyldet var som smidt på dem, og en håndfuld salat var nærmest umotiveret smidt øverst. Ingen af delene af fyldet integrerede sig til en rar smag, og der var ikke en god balance mellem smagene i fyldet. Det meget lidt kød der var, var lunkent og tørt. Limestykkerne var tørre og ikke friskskåret. En af tacosene havde alt for meger væde, de andre to for lidt. Hele 'herligheden' var serveret i en ucharmerende styrofoam-kasse. Det var simpelthen ikke godt nok og langt fra et ordentligt mexikansk tacos-måltid.
Rasmus Flarup
Maden er fin nok, kødet smager fint men risene er ikke helt kogte og bønnerne smager ikke rigtig af noget (knap nok af bønner). Kunne godt have ønsket enten at få en tallerken eller få muligheden for at spise på restauranten, i stedet for at få det ubetinget i en take-away boks.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review