Sluurpy > Restauranter i Århus > Grillen Burgerbar

Anmeldelser Grillen Burgerbar - Århus

Bettina Arknaes (Danishadventurer)
Central beliggende burgerrestaurant, hvor du kan sidde og spise stille og roligt. Vores go-to sted i Aarhus, når vi vil spiser en burger.. Nemt, enkelt og fornuftig pris.
Philip Frøslev
Besøgte denne hyggelige burger joint med nogle venner. Den Crispy Chicking jeg fik var både super sprød og saftig. Det gjorde klart op for den ellers lidt beskedne størrelse. Fritterne var perfekte. Vi ventede dog lidt længe taget i betragtning at vi næsten var de eneste gæster. Jeg kommer gerne igen.
Selba C.
Spiste for første gang hos Grillen Klosterport i Aarhus. Vi fik en fully loaded burger hver 😃. Min burger smagte godt og kan anbefales Promfritterner var desværre ikke crunchy, men mere i den bløde ende, hvilket var en skam. Deres aioli og bearnaise dip smagte godt og kan anbefales
Mads Priess-Sørensen
Drengene er vilde med deres burgere og deres milkshakes. Der var en super fin service da vi var der og maden kom super hurtig.
Terje Theiss
Jeg blev godt taget imod, da jeg kom ind for at bestille burger. Bestilling var nem og maden kom hurtig. Det smagte godt. Burgeren var en virkelig god blanding af smags oplevelse uden at være for meget. Fritterne var perfekte og suppen god. Alt i alt en oplevelse hvor jeg godt kan anbefale andre at opleve!
Morten Rørbæk Brøndum
Udmærkede burgere og fritter samt god og hurtig betjening. Lidt for fedtede og beskidte borde trækker ned.
Jonas Blæsbjerg
En rigtig god oplevelse og bestem anbefalingsværdig... Vi kom en stille søndag aften lidt før lukke tid og var de eneste gæste... Måske ikke var det ikke verdens bedste burger men hvertfald blandt de 10 bedste jeg har fået i Denmark... Jeg forstå så ikke folk der tager på MCD eller burger King i det tidsrum grillen har åbent... Alle de bedste Anbefalinger her fra...
Jonas Mark Gottschalck
Lækker burger og fritter til en helt fair pris. Servicen var opmærksom og charmerende og man føler sig virkelig velkommen.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review