Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Kaffegal

Anmeldelser Cafe Kaffegal - Århus

HD C
Virkelig dejligt sted. Rigtig god mad, hyggelige og varme omgivelser, sød betjening. Vi havde en vidunderlig aften som vi vil huske længe 😀. Desværre lukker de nu snart på grund af den dårlige omtale i medierne. Medierne glemte blot også at fortælle den anden side af historien. Caféen prøvede at hjælpe sårbare og give dem en plads på arbejdsmarkedet. Men kommunen sendte personer der ikke kunne holde til at bære tallerkener på grund af seneskedebetændelse eller stå op i mere end 10 minutter ad gangen. Så er det jo ikke nemt at arbejde i en café, og projektet er desværre dømt til at mislykkes til skade for caféen og arbejdstagerne.
Steffen Bendtsen
Dette er nok den værste Cafe, jeg nogensinde har besøgt. Som en anden anmelder skriver, så var der en ekstrem lad betjening! Det første indtryk jeg fik, var af en tjener der stod bag baren og bed negle, og næsten ikke orkede, at finde vores reservation i deres "system". Ligeledes stod hun kløede sig i håret og sekundet efter var fingeren i munden igen. Så meget for det renlige og hygiejniske indtryk! Ud af de tre tjenere der var på arbejde var der en enkelt der orkede at smile og være høflig. Vi bestilte Nachos med kylling, det vi fik var nachos uden kylling, vi vælger, at lade det ligge fordi tjeneren havde informeret om, at det var hendes første dag. Til hovedret fik vi Fish and Chips og Quesadilla, dette var ganske enkelt den mest smagløse omgang mad! Fish and Chips var ikke sprød, den var fuldstændig sjasket og blød. Der var en lang række andre ting også, og hvis dette besøg ikke var igennem et bestemt tilbud hvor jeg ikke skulle betale, havde jeg nægtet at betale for det.
David Laursen
Fuldstændig perfekt hele vejen rundt! Maden er kvalitetsmæssigt i top og yderst velsmagende. Specielt fish'n chips med friskfanget lyssej kan anbefales! Meget billige priser på maden, dog henter de det hjem på drikkevarerne, men sådan er det jo. nærværende personale og hyggelig atmosfære.
Anders K. Madsen
Rigtig rart sted, som er helt perfekt hvis man har mindre børn med. Maden er god og udvalget er måske ikke ligefrem gigantisk, men det er i hvert fald varieret. Kaffen er egentlig ikke noget specielt — i hvert fald ikke i forhold til steder som Great Coffee, La Cabra og RS28 — men det er stadig langt bedre end Baresso og Starbucks. Personalet er altid enormt flinke og imødekommende.
Frank Kristensen
Jeg havde glædet mig til at bruge min Sweatdeal på en brunch-buffet på cafe Kaffegal. Det var en meget skuffende oplevelse. Vi havde bestilt bord til 2. brunch-omgang og havde fået at vide, at så var der friske ting på buffeen. Da vi ankom et kvarter efter 2. brunch omgangs-starttidspunkt, var der næsten ikke noget på buffeen. "De var ikke helt klar endnu", fik vi at vide. Vi bestilte kaffe og startede med det der var. Kold omelet, og den tyndeste omgang salat (iceberg m mikroskopiske stykker tomat i). Brødet var tørrere end tørt og var blevet smidt ud, hvis det havde været i vores køkken derhjemme. Det gik meget langsomt med opfyldning, og vi måtte hele tiden vente på næste ombæring fra køkkenet. Kaffen var tynd og lunken. Heldigvis betalte vi kun halv pris, men de 75 kr pr kuvert var stadig langt over, hvad det var værd. Øv - vores første og sidste besøg på cafe Kaffegal. mvh Brita Pedersen
Max Jessen
Et rigtig dejlig sted, med to hovede mål 1. Økologi 2. Social økonomi det vil sige at caféen kører rundt ved hjælp af frivillige og social udsatte som er der f.Eks. I skånejob. Ud over dette så er maden rigtig god og servicen i top, prisen er dog i den høje ende af café skalaen
Peter Silkjær
Buffet er lille og der er ikke meget at komme efter. Jeg ville ind og fejre at kæresten bestod eksamen, men syntes hverken servicen eller maden var. Vi bestilte to kopper VARM kakao men fik kun lune. Det eneste der var godt i buffeten var pandekager og omelet. Kan desværre ikke anbefale stedet. I hvartfald ikke buffet.
Henrik Stidsen
Jeg har besøgt Kaffegal 2 gange nu og begge gange har det været en udsøgt fornøjelse. Maden er god, stemningen er god, personalet er behageligt, hjælpsomt og helt nede på jorden. Jeg kan kun anbefale et besøg - og vikingegryden er et sikkert valg :-)
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review