Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe K Trojborg

Anmeldelser Cafe K Trojborg - Århus

Mohammad Aziz
På besøg hos cafe k Hyggelig atmosfære søde mennesker og super godt mad Super pris ***** Søde medarbejdere ***** Concept ***** Morgenmad ***** Drikkevarer **** Hyggelig atmosfære og ok service kan godt anbefales. #mitby #Aarhus #burger #iloveburger #fastfood #danmarkbedstespisested #midtby #kylling
Camilla
Fin brunch og hyggeligt koncept med at man krydser af. Det gør man får lige det man har kyst til. Lokalet er hyggeligt og kunne godt lide de store vinduer, så der kom lys ind og man kunne kigge ud på vejen. Men må sige det var nogle dårlige vafler. De virkede ikke til at være hjemmelavede. Men resten var godt.
Anne Mette Rye Sørensen
Prislejet var helt ok Der var et menu kort med et ret stort og flot udvalg. Næsten alt vi fik ind var veltilberedt og lækkert og det var rigeligt. Den ene af to " blødende chokolade var brændt og smagte brændt. Det var STOR forskel af is mængden. Kaffen var virkelig god/stempelkande. Vi sad ved bordet ved døren hvor alle kom ind og MANGE lukkede ikke døren så det var en meget kold omgang. Alle stoppede lige ved vores bord før at vente på betjening... Ikke skude smart i Corona tid. De var ikke de hurtigste i aften bagved disken, vi sad over 15 min og ventede på at vores bestilling på kaffe og dessert blev modtaget, det var først da jeg rejste mig, selvom de var gået forbi vores bord MANGE gange UDEN at fjerne beskidte tallerkener... så da kaffe og dessert kom blev det sat mellem snavsede tallerkener... De blev ikke fjernet først.
Anna Golieva
Maden var ok, men drikkevarer var skuffende. Fik serveret slush ice, som de kalder for en smoothie til 50 kr. Da jeg spørge tjeneren om det her rent faktisk var en smoothie, fik jeg at vide at det var den, men "det er fordi den er smeltet". Smoothie kan jo ikke smelte!
HD C
Rigtig god mad og rigelige portioner. Venlig betjening og hjælpsomhed. På en solskinsdag bliver det meget varmt hvis man ikke har plads under baldakinen. Ville have været dejligt med store parasoller til at skygge (har siden set, der nu er kommet en stor markedsparasol op)
Nikolaj Sass Ebsen
Udemærket mad.
Nicoline Sørensen
God og hurtig service. Men pastaretten med karrrysauce svarede mere til en flødesauce, der ikke har set skyggen af karry. Det smagte godt, men jeg havde forventet en karrrysauce. Priserne er rimelige og placeringen også. Redigeret: vi kommer ofte på café K og får både brunch og kaffe. Deres kaffe smager godt og brunch er okay.
Mogens Jensen
Hentede stjerneskud og pariserbøf. Service er bare iorden. Maden var super lækkert.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review