Sluurpy > Restauranter i Århus > Ristorante Padella

Anmeldelser Ristorante Padella - Århus

Lars Hjernøe-Pedersen
Fin oplevelse med rigtig godt mad på dealen jeg havde med. God betjening. Der var lidt uro, da der sad børn med deres mobiltelefoner med lyd på.
Anne Gammelby
Maden smagte dejligt, portionerne var gode. Personalet venligt og dejligt lydniveau på stedet.
Lars Mortensen
Lang ventetid på servering rose vin serveret i champagneglas. Fejl på 2 af 4 retter. Ved bestilling blev sagt " jeg vil gerne have den pizza med artiskokker" da den blev serveret uden artiskokker blev det oplyst at det bruger vi ikke mere?? Det står på menukortet. Den flaske vand vi fik på bordet smagte af køleskab. Alt i alt en oplevelse på en pizza pasta restaurant som kan toppes af hvilken som helst pizza bager i en lille flække i Sønderjylland. NB. Toilettet er et eventyr for sig selv. Pizzaerne smagte godt med hvad der nu var på, vi droppede tiramizu af frygt for at de var stoppet med nogle af ingredienserne. Vedhæfter lige et billede af lampen på toilettet 😂
Martin Broholt Trans
Priserne er gode, men ventetiden var absurd (over en time på en tomatsalat som forret de på forhånd vidste vi skulle have). Maden var okay, ikke noget specielt. Personalet var slet ikke bemandet til at holde styr på et fuldt hus, og det gik virkelig udover oplevelsen og servicen.
Lene
Super hyggeligt sted med dejligt nærværende og opmærksomt personale. Maden var fremragende (var derinde til frokost) og kom hurtigt. Er man til 'people watching' giver en plads ved vinduet god udsigt over en af de primær gågade områder i byen!
John Knudsen
Et absolut fremragende italiensk spisested. Ikke noget kæmpe menukort, men maden er helt i top, gode størrelser på portioner, og yderst rimelige priser. Helt bestemt et sted jeg meget gerne kommer igen.
Jesper Broni Andersen
Hyggeligt sted med flink og hurtig betjening. Maden var billig og smagte fint, dog uden at være noget særligt.
Carina Aagaard
Ubagt pizza, kokken havde vist taget fejl af gurkemeje og karry, så vi fik pasta med karry!!! Meget lang ventetid (1 time). Beskidt toilet. Ikke et sted man kommer mere !!!!!
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review