Sluurpy > Restauranter i Århus > Restaurant Martino

Anmeldelser Restaurant Martino - Århus

Marianne Thorgny Andersen
Fantastisk sted med dejligt mad, flot udsigt og rigtig fin betjening.
Christian Aasted Rothly
Vi blev anvist til et bord (Vi var 6 personer). Sidder ved bordet i +20 minutter uden at der kommer en tjener og servicere os. Vi må derfor selv ud og finde dem og bede dem om at komme så vi kan bestille. Når tjeneren så kommer, har han ingen gang nogen pli til at undskylde for ventetiden. Vi bestiller 5 pizzaer og en salat. Ventetiden var meget lang! Endelig kommer maden, eller dvs minus 1 pizza. Efter 5-10 min kommer den sidste pizza. Salaten består af meget få ingredienser, ingen dressing af nogen art og smagsløs. Pizzaerne er brændte og bløde i bunden. Skorpen ligner noget der er løgn, men smager alt taget i betragtning udmærket. Vi spiser og tiden går. På intet tidspunkt kommer der en tjener i nærheden af os, for at spørge om maden smager godt eller om vi kunne tænke os dessert. Vi beslutter os til sidst for at bede om regningen - det skal vi så også spørger flere gange om før tjeneren kommer ned og vi kan betale. Vi starter med at fortælle tjeneren at vi synes det har været utrolig dårlig service, hvilket han tilsyneladende ikke lige kan forstå hvorfor vi mener, da han beder os om at uddybe. Vi fortæller om hele oplevelsen og han siger koldt "der er jeg da ked af at høre I synes". Vi kommer aldrig tilbage hertil. Har sjældent oplevet noget så ringe - tror faktisk aldrig jeg har oplevet noget så ringe.
Jakob Rasmussen
Maden var helt okay, dog var det ikke ret godt at de ikke havde lavet efter allergiske gener, på trods af flere henvendelser på det. De undskyldte selvfølgelig. Så vær opmærksom på maden er lavet efter allergiske reaktioner.
Henrik Kviesgaard
Udmærket betjening. Men vente en time på pizza, dertil få noget brændt og smagsløst. Og ved køb af vin i glas heldigvis afværget da datoen på flasken for åbning af flasken var 10 dage gammel. 😔
Lisbeth Andersen
Venlig betjening og rigtig lækker mad. Kommer meget gerne igen næste gang vi er i byen.
thorfinn abildgaard
Jeg vil ikke en gang give en stjerne desværre, service var helt under forventning af en aften som denne.
Peter James Dolan Møller
Dejlig mad, fin servering og venligt personale. Flot udsigt over marinaen.
Mark Hansen (MagiicMark)
En virkelig god oplevelse med rigtig god mad til fair priser. Derudover er der en lækker udsigt, som man kan nyde under besøget.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review