Sluurpy > Restauranter i Århus > Cafe Folke Ven

Anmeldelser Cafe Folke Ven - Århus

Hokkaido
Virkelig god mad til en fin pris. Service var god og hurtig og stedet er hyggeligt med en dejlig ro, da der ligger lidt afsides.
Jasmin
Super lækkert sted! Fik en sandwich med spicy tun, som var stærk, men ikke overvældende for mine følsomme smagsløg. Venligt personale, hyggelig stemning, behagelig baggrundsmusik, gennemsnitlige priser, god kaffe og lækker mad. Plus der er gratis postevand og Wi-Fi
Morten Tange
Lækre små retter i et lille hyggeligt lokale med en "ung urban" tilgang.
Ulla Thoft
Skøn mocachino og lækker sprød bolle m smør. Yummie 😍
Evelyn Monroe
Jeg starter ud blot med musikken, der er stille og roligt med smag af god musik om man læser en bog eller hænger ud med en bekendt. Hvis man sidder over for baristaen, så kan man ikke undgå lyden af brygget kaffe eller mælken, der bliver skummet og rensningen af kaffefilter. Der er ingen kundetoiletter, det er mit fald i stjernen, da der er ikke ligger en lige i nærheden. Jeg fik mig en laktosefri Stor varm chokolade m. Brownie der var laktosefri og glutenfri til under en 60'er hvad kan man mere forvente ;) for mig er det gode priser og man kan lige spørge indtil om man vil have den varme chokolade med eller uden laktosefrimælk(lidt fedt) eller med havre (mere fedt) self den med mere fedt giver en rumlig smag ;). Jeg gik direkte til dessert, men man kan sagtens få noget mad også morgenmad, som er en fed pointe inden man skal tage bussen videre om morgenen. Det er et fedt cosy sted at udforske, da musikken virkelig sætter en del tryghed og velkommenhed i caféen. Der er gode plader med god udsigt især en dag som denne hvor regnen virkelig bringer en fransk atmosfærer ind. Lækre sidepladser.
Bo H. Petersen
En lækker salat med kylling. Kan anbefales.
Turi Juul-Lassen
Den 17. marts 2018 havde vi en rigtig god oplevelse på Café Folkeven: Velsmagende og lækker mad af friske økologiske råvarer. Vi fik alle tre Husets varme Gryde og en lille salat. Dertil drak vi økologisk saft. Og så måtte vi have vores lille hund med!
Dino Hodzic
Meget lækre sandwicher. Prisen er dog lidt for dyr.
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review