Sluurpy > Restauranter i Århus > Anettes Sandwich - Bruuns Galleri

Anmeldelser Anettes Sandwich - Bruuns Galleri - Århus

Camilla Stephansen
Super tarvelig salat! 👎 80% salatblade og næsten intet af det gode fyld. Virkelig sparet, det bliver sidste gang jeg bestiller salat fra Anettes sandwich.
Tobias Wichmann
Bestilte en med æg og rejer med ekstra fyld. Fik en med 4 skiver æg og 1 reje. Håbløst ringe.
Jonas Lodberg
Smager fint, men ikke særligt store sandwich efter de ændrede deres brød (og reklamerede med at det åbenbart skulle være bedre). De har der også med at tilføje en hel masse revet gulerod, så det meste af sandwichen består af det. Prisen er ikke alt for høj, ok udvalg af sandwich men slet ikke særligt godt længere.
Mikkel Glarbo
Jeg var nede for at bestille en samdwich 2. Pinsedag hvor der var royalt og altså virkelig mange mennesker i Aarhus.. jeg forventede en lang kø men jeg har aldrig set en medarbejder arbejde så langsomt , ikke særlig smart på hvad der kunne være et af årets bedste dage..
Martin Hyltoft Skakke
Synes det er under alt kritik at man køber to sandwich og så er der jord i salten og når man så viser dem det, så siger de bare, at de ikke håber der er mere jord i, i stedet for at tilbyde to nye sandwich eller pengene retur. Så de blev smidt ud og vi gik med en dårlig oplevelse og tomme maver. De burde få et kursus i hvordan man behandler kunder og hvordan man er omkring mad. Så der kommer vi ikke igen.
Tanja Schibler
Rigtig gode sandwich, dog er det ærgeligt at de er blevet lavet mindre. Jeg har én gang været udsat for ret meget jord på salaten, og derfor gir jeg kun 4 stjerner.
Andreas kikkenborg
Utrolig langsom og besværlig betjening. Der skal stramme op.
Nikolaj Sattrup
Vanvittig langsom betjening. +30 min fra bestilling til den ene sandwich, jeg bestilte, var færdig...
Advocado Alunt And Bretonske boghvedepandekager Buffalo wings Burger Burrito Bøfsandwich Cheeseburger Chowder cinnomon roll Crepes Dumplings Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Hummer Hummus Is Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kebab Kebab pizza Krabbe kød Laks Lam Lasagne Lufttørret skinke Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Ostesandwich Pad thai-nudler Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Patatas Bravas Pho Pizzabunde Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Salat Sandwiches Schnitzel Shawarma shawarma med extra kebab Smørrebrød Stegt flæsk med persillesovs Tacos Tapas Tataki Tiramisu Torsk Tun Vafler og pandekager Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review